Изборът на недвижим имот, било то за лично ползване или

...
Изборът на недвижим имот, било то за лично ползване или
Коментари Харесай

Продава се страхотна бизнес възможност – инвестиционен имот в сърцето на Варна

Изборът на неподвижен парцел, било то за персонално прилагане или за бизнес напълно не е лека задача. Ежедневно ни заливат с всевъзможни оферти и по никакъв начин не е елементарно да се ориентираме в морето от предложения. На хората с ясна цел и подготвени да влагат не им би трябвало доста с цел да се убедят в преимуществата и вероятността на едно в действителност стойностно предложение.



Точно такова украшение с голям капацитет за курортен град като Варна, който годишно посреща хиляди посетители, нуждаещи се от място за отдих и отмора се появи на пазара на бизнес парцели.

Имотът се намира в сърцето на града, един от най-атрактивните и скъпи региони – Гръцката махала, в непосредствена непосредственост до Българска народна банка, Национален осигурителен институт Варна, Морска гара, ЖП гара, на ъглов имот с добра видимост и човекопоток.



 Това е цяла самостоятелна сграда с обща повърхност 399,4кв.м., състояща се сега от три етажа + таванско помещение и голяма открита тераса, с алтернатива за надстрояване на още един етаж.

Сградата е със следното систематизиране:
- I етаж партерно комерсиално помещение 56кв.м. и студио за отдаване чартърен и двете с директен достъп от улицата.
- II етаж пространно предверие, три независими жилището, всеки един с баня с тоалетна, кухненски бокс и перално помещение на етажа.
- III етаж предверие, три независими жилището, всеки един с баня с тоалетна, кухненски бокс и перално помещение на етажа.
- IV етаж таванско помещение + огромна открита тераса.



Имот с голям капацитет и атрактивна локация. Напълно готов за искащите да развиват на хотелиерска активност.

За повече информация и оглед, апелирам обадете се на +359 895 371 931 Емил Нейчев

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР