Изабела Господинова, леля на пострадалия в катастрофа модел Кристин Илиева,

...
Изабела Господинова, леля на пострадалия в катастрофа модел Кристин Илиева,
Коментари Харесай

Зов: Дивна, трябва да бъдеш до Кристин

Изабела Господинова, вуйна на потърпевшия в злополука модел Кристин Илиева, употребява Фейсбук, с цел да пусне прочувствено послание към Дивна. Певицата аргументи случая, а Кристин бе настанена в болница със счупени два крайници. Лекарите към този момент направиха няколко интервенции, като прогнозите са да се възвърне до година.

Ето апелът на Господинова без редакторска интервенция:

До едно момиче Дивна.

Дълго пробвах да задържа за себе си това което ще напиша! Но не мога. Може би това е единственият метод възприятията ми да стигнат до мозъка на момичето Дивна. Не желая и няма да те осъждам за това, което направи. Но не мога да не диря отговор за това, което не правиш. Твоето равнодушие и боязън от закона се довеждат до два телефонни диалога на родителите ти, един есемес до другар и няколко персонални въпроса към лекуващият доктор. В каквото и положение да се намираш поради стореното, положението на твоята „ другарка “ е доста по тежко. Но тя се бори и няма да се съобщи. Колко по-леко щеше да бъде и за двете в случай че не ѝ беше обърнала тил и беше до нея в този миг. Каквото и да се е случило тя е жива, а вие бяхте приятелки. Приятелите са дружно и в положително и в зло. И тъкмо в нещастието, което ти ѝ аргументи това другарство щеше да бъде същинско. Ти трябваше и би трябвало да си до нея, да лекуваш душата ѝ да не я предаваш! Децата на твоята възраст избавят животни, избавят умиращи коне, замръзнали щъркели, прегазени кучета! Браво на родителите на тези деца! Ти трябваше да си до твоята другарка, даже и някой да те упреква, трябваше да изтърпиш в името на другарството. Искренно се надявам когато твоят потрес отмине да се осъзнаеш и да мислиш и действаш като едно самоуверено момиче, което е образец за доста български деца!

Нашата Кристин ще мине през този Ад. Тя ще се бори, ще се бори поради себе си и всички които я обичат. Крехкото ѝ тяло крие голяма мощ! На теб искам достолепие, с цел да продължиш да гледаш хората в очите! Желая ти да не губиш приятелите си и ти самата да бъдеш същински другар!
Ти би трябвало да си там до нея! “.

По-късно Изабела Господинова добавя, че не жигосва никого.

„ Не я осъждам и никой не желае да я съди, Кристин е кръв от кръвта ми! Опитвам се да бъда обективна. Никой от нас няма да упрекне Дивна, никой от нас няма да ѝ каже нищо. И не е значимо кой какво ще ѝ каже, значимото е Кристин какво ще ѝ каже! “.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР