Ивет Лалова-Колио и съпругът ѝ Симоне Колио очакват първото си

...
Ивет Лалова-Колио и съпругът ѝ Симоне Колио очакват първото си
Коментари Харесай

Ивет Лалова-Колио очаква първото си дете

Ивет Лалова-Колио и брачният партньор ѝ Симоне Колио чакат първото си дете. Бившата спринтьорка показа, че е бременна в петия месец в предаването " 120 минути " по bTV. Тя и Симоне са разбрали щастливата новина на олимпийския стадион в Будапеща.

„ Да бъда майка е нещо, което очаквам от доста дълго време ", показа 39-годишната Ивет.

„ Дойде ми мейл с резултатите от кръвния тест. Симоне беше до мен и му споделих: „ Ще си имаме бебе ". Това е доста благ, прочувствен миг. Не може да се опише с думи. През последните години претърпях доста загуби и в този момент съм щастлива, че ще има още някой с нас ", описа тя.

Ивет Лалова-Колио постави завършек на кариерата си след олимпийските игри в Токио през 2021 година Това бе пета Олимпиада в сполучливата ѝ кариера на 60, 100 и 200 м. спринт.

Относно режима си по време на бременността, Лалова-Колио разкри, че натъртва на пълноценното хранене и продължава с тренировките.

„ Вярвам, че здравето е в наши ръце и би трябвало да се храним добре, доколкото можем. Чувствам се добре, даже в оптимална форма - прикляквам и съм подготвена да тичам. С и без бременност имам вяра, че би трябвало да живеем здравословно ", разяснява тя.

Ивет разкри, че бебето ще носи интернационално име, с цел да бъде разпознаваемо и елементарно произнасяно по целия свят, защото двамата с италианеца Симоне пътуват доста. Тя също разгласи, че „ от мъничко ще спринтира ", с аргумента, че се пада да е трето потомство спринтьор.

Водещият на предаването Светослав Иванов направи опит да разбере пола на бебето, като подари на Ивет два биберона - наследник и розов, и я попита кой от тях ще вземе.

„ Ще взема и двата. Полът ще разберете скоро, бебето е едно, не са две ", пошегува се европейската шампионка.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР