Ивет Лалова-Колио безспорно е едно от най-разпознаваемите лица на българския

...
Ивет Лалова-Колио безспорно е едно от най-разпознаваемите лица на българския
Коментари Харесай

Ивет Лалова-Колио: Пожелавам на българите да вярват в невъзможното

Ивет Лалова-Колио несъмнено е едно от най-разпознаваемите лица на българския спорт към този момент петнадесет години.

Противно на логиката и човешките благоприятни условия, 35-годишната лекоатлетка приключва 2019-та с доста оценки и прелестни резултати. Тя остана на второ място в анкетата за Спортист на годината при общо осмото си попадане в челната десетка. Това е и най-хубавото й достижение в класацията, само че Ивет не счита да стопира до тук.

„ Чувството е прелестно. Благодарна съм извънредно доста за моето най-хубаво показване до момента от осемте ранглисти, в които съм намирала място. Наградата за избор на публиката, която се дава за първи път, значи доста за мен, тъй като тя демонстрира хорската любов “, съобщи 35-годишната софиянка.

Лалова-Колио изпраща един от най-успешните си сезони на пистата. Тя влезе във финала и приключи на седмо място на 200 метра от Световното състезание в Доха, Катар през октомври с резултат от 22.77 сек. Българката покри нормативите на 100 и 200 метра за Токио 2020, където ще взе участие на петите си Олимпийски игри.

„ Вярвам, че мога да реализира и още по-силни резултати. Именно по тази причина не преставам напред. Ако не имах вяра, просто нямаше да има смисъл да върша това повече “, добави спринтьорката по отношение на задачите за следващата година.

В средата на месеца Ивет завоюва за пети път в кариерата си наградата за Атлет №1 на България в обичайна анкета. През 2019-та тя завоюва за повторно и оценката Атлет на Балканите, откакто на Балканиадата в Правец завоюва два златни медала. Към нейните титли за годината би трябвало да прибавим и Спортен Икар за дългоденствие в спорта, което единствено удостоверява гения и труда през годините за Лалова-Колио. В последния месец от годината и на прага на новата година, спринтьорката насочи благопожелание към всички българи пред камерата на БГНЕС.

„ На всички българи желая да пожелая радостни празници, едно прелестно начало на новата 2020-та година. Да бъдат сполучливи, да имат доста шанс, здраве, благополучие и да имат вяра в невъзможните неща “, сподели чаровната Ивет. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР