Ивана изненада и дори притесни феновете си, видя HotArena.Драстична промяна

...
Ивана изненада и дори притесни феновете си, видя HotArena.Драстична промяна
Коментари Харесай

Какво се случва с Ивана: Любимката на народа рязко се състари!

Ивана изненада и даже тормози почитателите си, видя HotArena.

Драстична смяна във външния си тип сподели любимката на народа Ивана. За Великден певицата разгласява своя фотография с благопожелание, която обаче повече тормози, в сравнение с зарадва почитателите й в мрежата.

Както сами виждате, на фотоса Ивана наподобява внезапно остаряла, макар че най-вероятно е употребила и лек филтър, с цел да изравни тена на кожата си.

Проблемът тук не са леките бръчици към очите, а цялостният тип на лицето, което наподобява повехнало и някак отпуснато. Да не приказваме и за ръцете, които отдалеко се вижда, че не са в най-хубавата си и стегната форма.

Последователите на певицата се надяват тя да е в положително здраве, само че я поучават да не отслабва повече. Защото точно внезапната промяна на килограмите води до необратими провали за кожата.

Припомняме, че Ивана смъкна много килца от тялото си и това се случи откакто съумя да откри лек за дългогодишния си проблем с щитовидната жлеза.

Певицата беше луда от благополучие, че най-сетне ще се върне във формата, в която я помним от зората на кариерата й, само че от ден на ден хора са твърдо уверени, че пухкава бе в пъти по-красива.

В отбрана на това припомняме думите на безконечната хубавица Моника Белучи, която споделя: „ След една избрана възраст дамата би трябвало да избира сред красивото лице и дребния гъз “...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР