Ивана е от певиците, които не се нуждаят от представяне,

...
Ивана е от певиците, които не се нуждаят от представяне,
Коментари Харесай

Ивана: Щастието ми вече не зависи от това дали до мен има мъж


Ивана е от певиците, които не се нуждаят от показване, тъй като надали има някой, който не я знае.

 

На 31 януари, тя ще означи следващия си рожден ден, само че не можем да отречем, че и на 54 наподобява необикновено. Все още не е наясно по какъв начин ще означи мотива си и добавя, че постоянно взема решение в последния миг къде, дали и по какъв начин. Подчертава, че Ивановден за нея постоянно е бил доста по-голям празник от рождения й ден още от ученическите й години.

 



Твърди, че на нейната възраст умерено може да си разреши да не й пука кой какво ще каже за нея и е спряла да се тормози дали ще се хареса на всички. Немалко са огорченията, които е претърпяла във времето, в което бе по-подпухнала (както се показва самата тя) и с хормонални проблеми.

 

Въпреки множеството диети, които е тествала в битката с килограмите, нещата не й се получавали. В основата на казуса се оказали стресът от многото работа и преумората. Когато има време върви на йога, а през лятото даже и тича, само че като цяло го кара по-лежерно.

 

Подчертава, че не й е непременно да направи ново парче, което да е настоящо към дадения миг. Тя явно е от дребното родни певици, които си дават сметка, че възпитават усета у поколенията с музиката си и не може да прави компромис с качеството на песните.

Освен това е и от дребното родни реализатори, които пеят онлайн на всички участия. Твърди, че единственото, което й е належащо да възвърне гласа си, е 7-8 часа сън. В случай, че задължението е бил доста тежък, се постанова и да помълчи известно време.

 

Никога не е имала проблеми с композитори, създатели и аранжори, защото всичко се урежда авансово. Многократно е изпадала в животозастрашаващи обстановки в мутренските времена, само че всичко това било преди да стане Ивана.

Първият й хонорар бил в размер на 350 лева, които в този момент се равняват на 3 500 лева безапелационна е обаче, че постоянно си е заслужавала всеки лев от хонорара.

Двете с бузукарката й Стояна, са извънредно близки. Твърди, че в никакъв случай не е имало случай, в който да е имало напрежение за пари посред им.

 

За щерка си, която тази година ще навърши 30 години споделя, че е взела най-хубавото от нея и от татко си. Винаги, когато разполага с време, работят дружно. Категорична е обаче, че не може да я ангажира непрекъснато, защото си има своя работа в национална телевизия.

 

За себе си споделя, че е щастлива в персонален проект и добавя, че щастието й от дълго време не зависи т това дали има мъж до нея, която да я прави цялостна. Ако прави промени със себе си, то ще са, с цел да се хареса на самата нея, а не на някого другиго.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР