Иван Юруков вече от две години е щастливо задомен, но

...
Иван Юруков вече от две години е щастливо задомен, но
Коментари Харесай

Коя е мистериозната съпруга на Иван Юруков, която той упорито крие?

Иван Юруков към този момент от две години е щастливо задомен, само че продължава ревниво да крие своята брачна половинка от необятната общност. Всички се чудят за какво го прави, откакто е женен за същинска хубавица, почтена да краси кориците на всички дамски списания. Тя е сполучлив проектант, само че единствено допреди няколко години се е изявявала и като модел, научи HotArena.

„ Жена ми е прелестен човек. Не единствено аз, само че и тя самата не желае да се написа за нея. ” Това сподели преди време Иван Юруков за своята брачна половинка София в изявление, което даде пред столичен всекидневник. Проверка на „ Уикенд ” обаче сподели, че в интернет могат да се намерят публикации и изявленията, дадени персонално от неговата годеница. Вестникът ни даже се снабди със фотоси на двойката, направени още преди брака, на които артистът и архитектката наподобяват влюбени и щастливи. По всичко наподобява, че звездата от Народния спектакъл е направил същински удар в десетката със своята половинка.

София е красива, интелигентна, сполучлива, надарена и в това време явно почита желанието на брачна половинка си да не обявява обществено връзката си с него . До през днешния ден тя се показва с бащиното си име, макар че съгласно думите на артиста семейството ѝ публично е Юрукова – като неговата. Заради разминаването хора, които не ги познават персонално, рядко ги свързват един с различен.  

Успехите на архитектката в работата ѝ са не по-малко от тези на артиста в неговата работа. Макар да наподобява като момиче, брачната половинка на артиста е приключила висшето си обучение през 2003 година, което значи, че би трябвало да е на към 40 години. Осем от тях е посветила на развиването на собствен личен бизнес. В архива си има планове на офис здания, къщи, жилищни блокове, бизнес център, състезателен център и даже болница. Сама е проектирала и жилището, в което с половинката ѝ живеят. Още преди две години София описа за него пред едно от известните дамски списания. Апартаментът се намира на тавански етаж в столична къща, строена през 1927 година Когато се заела с него, покривът бил продънен и през отворите се виждало небето. Успяла обаче да трансформира руината в прелестен, изтънчен и комфортен дом и най-вероятно го е постигнала с най-малко разноски на финансови средства, защото не е плащала за интериорен дизайнер, а в обзавеждането е употребила част от остарели мебели, прекроени по нейна концепция. Закачалката пък била от клон, който си донесла от Витоша.

Приятели на Иван Юруков се чудят за какво при всички достолепия на неговата брачна половинка той продължава да пази в загадка детайлностите към личността ѝ. Единствената обществено известна досега обща фотография на двамата е от сватбата им. Тя бе оповестена в обществените мрежи от артиста Любомир Ковачев, който малко по-късно я изтри, евентуално по молба на младоженеца.

Предполага се, че претекстът на Юруков да не приказва за жена си е потребността персоналният му живот да си остане персонален . Другата допустимо причина е, че София не желае да приписват личните ѝ професионални триумфите на известността на нейния брачен партньор и фамилното му име. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР