Иван Йотков е новият президент на Ботев (Пловдив). Досегашният Ангел

...
Иван Йотков е новият президент на Ботев (Пловдив). Досегашният Ангел
Коментари Харесай

РОКАДИ В БОТЕВ ! Ръководството на отбора изпъди измамника Палийски, смъмри треньора Киров

Иван Йотков е новият президент на Ботев (Пловдив). Досегашният Ангел Палийски е заменен от този пост, само че остава в Управителния съвет на клуба.

Всичко това се случи на изключителната колекция на клубната администрация, която се събра след зародилото напрежение сред Палийски и треньора Николай Киров.

Управата на Ботев (Пд) привика на своето заседание Николай, който бе свикан да даде пояснение на изявлението си. По тази причина Киров не стартира заниманието на "канарчетата " въз основата в Коматево, прекоси терена и отиде в административната постройка да даде поисканото му документално пояснение.

Както е известно, след загубата от Левски с 0:1 Киров даде изявление, в което оспори истинността на думите на президента на клуба Ангел Палийски в тази връзка.

В последна сметка стана ясно, че Киров остава на поста си старши треньор на Ботев, само че е бил охулен поради изявлението си след мача с Левски.

Твърде доста въпроси, обаче, остават без отговори. Няма ясни претекстове за какво Палийски, чийто прякор е Бай Ганьо Балкански, е оставен като безгласна писмен знак в управлението.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР