ИТН създават хаос, а ГЕРБ се опитват да го играят

...
ИТН създават хаос, а ГЕРБ се опитват да го играят
Коментари Харесай

Христо Иванов: ИТН създава хаос и връща ГЕРБ в играта

Има Такъв Народ основават безпорядък, а ГЕРБ се пробват да го играят - реда в хаоса . Това вижда в пленарна зала съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в коридорите на Народното събрание.

Има Такъв Народ напуснаха съвещанието, в което Народното събрание трябвало да бърше кашата, която те забъркали, след което ГЕРБ не взели участие в гласуването, с което се пробвали да провалят приемането на решението и да задълбочат рецесията. После ги оправиха, тъй като видяха, че няма да стане на тяхното, разяснява Иванов.

Според него хората на Слави Трифонов дестабилизират конституционния ред в страната и от това се възползва ГЕРБ . Задайте си въпроса кой в действителност връща ГЕРБ на власт, в случай, че Има Такъв Народ отхвърлят диалози на партиите отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи за третия мандат, уточни Христо Иванов. Какво ще стане с третия мандат зависи обаче от " ИТН ", призна обаче за обстановката, в която е сложена и " Демократична България " Христо Иванов.
 Филип Станев: Опцията трети мандат - без нас
Филип Станев: Опцията трети мандат - без нас

А с тези, които са постъпили некоретно с нас, няма да беседваме повече

Ако Има Такъв Народ са подготвени да беседват за формулата за държавно управление от 6 до 8 месеца , което да преведе страната през рецесиите, тогава с третия мандат можем да го създадем , сподели Христо Иванов.

Ако желаят да тласнат страната към избори, това ще стане , акцентира депутатът. За Христо Иванов гласове от ГЕРБ и Движение за права и свободи не са алтернатива. Ако партиите отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи имат подготвеност да седнем, да беседваме и да търсим изцяло съглашение за въпросите, нещата могат да се създадат обикновено, добави той.

Този път с третия мандат сме длъжни да седнем да преговаряме, да намерим авансово посредством отстъпки и посредством разсъдък решение и формула , която дава отговор на всички въпроси. Тогава можем да имаме държавно управление с третия мандат и да управляваме страната. Ако някои желае да заложи на хаоса и в случай че някой мисли, че хаосът ще му помогне на него - прав му път, само че дано гласоподавателите да го видят това нещо ", отсече Христо Иванов.
 Тошко Йорданов: Всички са овъртолени като свински вътрешности
Тошко Йорданов: Всички са овъртолени като свински вътрешности

Зам.-председателят на Има Такъв Народ мъчно сдържа нервите си

Той не желае да влиза в хипотези на кого ще бъде даден третият мандат. Нека да седнем да беседваме, в случай че има воля за ръководство. Трябва да се направи съглашение , ясно структурирано, с текст, ясна отговорности и задължения, настоя Иванов, като обаче увери, че Демократична България не се опасяват от избори.

" Нека да е ясно кой с какво се ангажира, кой каква отговорност носи, кой ще извършва тези неща и тогава всеки ще може да застане пред своите гласоподаватели и да изясни своите дейности. " А не някои да ми споделя тъй като аз съм звезда, вие единствено ще слушкате, аз ще ви споделям защо да гласувате,.

Христо Иванов още един път изясни, че Демократична България не са длъжни да влагат най-скъпото нещо - гласовете и доверието на гласоподавателите си - в хора , които нямат биография, които наподобяват идеалните подставени лица , без да зададат нито един въпрос.

Той настоя да бъде формирано държавно управление от хора, които са способни да ползват сложни политики и да се опълчват на мафията в България . Няма по какъв начин да вземем някакви хора без биография и да кажем - в този момент ще пробваме този или оня на предната линия на бойното поле против мафията - не, скърбя. Моите гласоподаватели с безусловно право биха ме пребили с камъни, в случай че аз гласоподавам за хора без биографии и за хора, за които никой нищо не знае, а за тези от тях, които знаем, ми се изправят косите - оправдавам се доста ", приключи Христо Иванов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР