Италианският шампион Ювентус започна преговори за защитника на Реал Мадрид

...
Италианският шампион Ювентус започна преговори за защитника на Реал Мадрид
Коментари Харесай

Ювентус иска твърда резерва в Реал

Италианският първенец Ювентус стартира договаряния за бранителя на Реал Мадрид Данило, който би трябвало да замести сигурния напускащ Дани Алвеш.

По информация на Corriere della Sera, сътрудникът на бразилския краен защитник на "белите " е бил видян на Ботуша, където най-вероятно е почнал договаряния за персоналния контракт на 25-годишния футболист. Проблем пред договорката може да се окажат финансовите искания на Реал. От "Сантяго Бернабеу " упорстват да получат 30 милиона евро за Данило – сумата, която заплатиха на Порто за него преди две години. В същото време от Ювентус са подготвени да предложат 15 млн. евро плюс бонуси за правата на играча.

От прекосяването си в Мадрид Данило рядко получава поле за изява, като в състава корав титуляр е Даниел Карвахал. През идващото лято следва международно състезание, а за бразилеца ще бъде значимо да играе постоянно, с цел да получи повиквателна за "селесао ". Това най-вероятно е и една от главните аргументи той да търси трансфер надалеч от "Бернабеу ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР