Италианският министър на отбраната Гуидо Крозето каза днес, че е

...
Италианският министър на отбраната Гуидо Крозето каза днес, че е
Коментари Харесай

Дойде време за дипломатически действия в посока преговори с Русия

Италианският министър на защитата Гуидо Крозето сподели през днешния ден, че е пристигнало времето за „ решителни дипломатически дейности “, с цел да се положат основите за мирни преговори между Украйна и Руската федерация. Това съобщи италианската осведомителна организация ANSA.

Крозето сподели, че поддръжката на Киев е мощна и остава същата и до през днешния ден. Той обаче означи също, че в този момент „ наподобява е пристигнало времето за решителни дипломатически дейности, дружно с помощта, която предоставяме, тъй като се получават редица значими сигнали и от двете страни “.

Изявленията на някои съветски представители демонстрират „ постепенно, само че възходящо предпочитание за разговор за преустановяване на войната “, добави още Крозето, до момента в който „ в Украйна, на вътрешния фронт, има по-малко единение от преди в поддръжка на решенията на президента Зеленски “.

На собствен ред украинският президент Владимир Зеленски по-рано съобщи, че няма напън или опити от страна на задграничните сътрудници на Киев да спре военната борба с Русия.

Журналистите отбелязват, че Москва неведнъж е заявявала готовността си за мирни договаряния, само че всяка договорка най-вероятно ще включва опазване на контрола над окупираните елементи на Украйна. Украинските управляващи упорстват съветските войски да изоставен Украйна до последния боец.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР