Истинско голове шоу сътвориха отборите на и в срещата помежду

...
Истинско голове шоу сътвориха отборите на и в срещата помежду
Коментари Харесай

Дъжд от голове във виртуалното първенство по футбол

Истинско голове шоу сътвориха тимовете на и в срещата посред им в WINBET е-футбол лига. Срещата приключи с победа за домакините от Благоевград, които се постановиха с 8:3. Психоложката Гергана Георгиева бе отпред на “орлетата”, а ютюбърът Радослав Власев пое джойстика и ръководи разложкия отбор.

В воин за отбора от Благоевград се трансформира, който наниза хеттрик.,, Гурам Гощелиани, и бяха останалите голмайстори, които означиха другите 5 гола.

В другата среща и също не разочароваха и си спретнаха зрелищно тъждество 6:6. Геймърът на FIFA и Call of Duty Магнус Юрашек пое контрола над “царете”, а вратарят на Пирин (Гоце Делчев) Валентин Джагълов ръководи личния си тим.

И в този мач имаше хеттрик, като той бе на сметката на. Интересно бе, че до 84-ата минута Царско село водеше с 5:4, само че с 3 гола в последните 5 минути се стигна до крайното 6:6.

Днешните мачове от WINBET е-футбол ще опълчват тимовете на и от група “С” и Teams of Hope (2017-2019) против от група “Е”. Тях може да наблюдавате директно Sportal TV и Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР