Истинският срок за приемане на Украйна в Европейския съюз е

...
Истинският срок за приемане на Украйна в Европейския съюз е
Коментари Харесай

Медведев сравни влизането на Киев в ЕС с обещанията за светло комунистическо бъдеще при СССР

Истинският период за приемане на Украйна в Европейския съюз е средата на 21 век. Тази прогноза направи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев.

Медведев в своя канал в Telegram напомни, че Съюз на съветските социалистически републики от дълго време е заречен да построи комунизма, при който ще пристигна „ международно благополучие “. Съветският съюз обаче се разпадна.

„ Ситуацията, обвързвана с настъпването на световното благополучие в Съюза, ми припомня заклинанията на Европейската комисия по отношение на кандидатурата за Украйна. Е, дадоха обещание ", споделя той.

" Обещаха, само че с условия. Типът би трябвало да стане по-добър, по-чист. По-малко корумпирани, по-развити, просветени, по-умни. Леля Урсула даже сподели, че украинците умират за участие в Европейски Съюз. И това е всичко… “, написа Медведев.

Според заместник-председателя не са посочени действителни термини, тъй че е малко евентуално Киев да стане член на Европейски Съюз през идващите десетилетия.

„ Ами в случай че (чукам на дърво) Европейски Съюз изчезне по някое време ", попита Медведев.

" Страшно е да си представим какъв скандал ще бъде, тъй като какви жертви са направени на олтара на присъединението към Европейски Съюз и каква машинация на упованията на нещастните украинци ", заключи някогашният съветски президент и министър председател.

Струва си да се означи, че Европейската комисия по-рано предложи Киев да стане претендент за Европейски Съюз. Това заяви ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР