Истински прецедент бе сътворен в горското стопанство на петричкото село

...
Истински прецедент бе сътворен в горското стопанство на петричкото село
Коментари Харесай

Борисов уволни горски шеф два часа след назначаването му

Истински казус бе сътворен в горското стопанство на петричкото село Първомай. Новоназначеният шеф Стоян Дагалов е бил уволнен, в деня на неговото предопределение, 2 часа, откакто получил заповедта си, това оповестиха за Struma.com чудесно осведомени източници от столицата, няколко дни след рокадата, която очевидно настойчиво се пази в загадка.

Причината за светкавичната промяна е писмо от премиера Бойко Борисов до кмета на Петрич Д. Бръчков и шефа на ЮЗДП Д. Дамянов, Дагалов да бъде освободен неотложно. Будни жители от село Първомай изпратили писмо до премиера,в което описвали кой е Дагалов и за какво е бил уволнен преди време.

Силно сърдит,премиерът Борисов се разпоредил неотложно Дагалов да бъде заменен и отхвърлен от поста. На мястото му е назначена Жулиета Трайкова, която бе заместник-директор на предходния горски началник Атанас Диманков, изместен в Сандански.

Според осведомени Диманков и заместничката му Трайкова са били уволнени, поради изнасяне на информация, към отговорностите на прочут петричанин. Скандалният проблем отприщи куп мнения в южния град, зевзеци настояват, че Дагалов почнал да черпи за назначението, когато пристигнала височайшата заповед.

Подобна промяна районът не помни. Какво тъкмо написа в жалбата до премиера ще съобщим по- късно. Припомняме, че предходната седмица бяха заменени няколко горски шефове. ЮЗДП шефът Д.Дамянов ги подкара на ротация като антикорупционна мярка, само че с Дагалов нещата се объркаха. Инж. Дамянов реалокира шефа на ДГС Първомай Атанас Диманков в Сандански, смени шефовете на горските стопанства в Катунци, Струмяни и Кресна и продължава с рокадите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР