Испанският тенисист Рафаел Надал ще коментира информациите, че ще пропусне

...
Испанският тенисист Рафаел Надал ще коментира информациите, че ще пропусне
Коментари Харесай

Надал свика спешна пресконференция

Испанският тенисист Рафаел Надал ще разяснява информациите, че ще пропусне Откритото състезание на Франция по-късно през днешния ден.

Надал към този момент се отдръпна от присъединяване на " Мастърс " шампионата в италианската столица Рим, защото продължава възобновяване си от травма, която претърпя на Откритото състезание на Австралия.

Испанецът се надяваше да бъде подготвен за началото на сезона на клей, само че през предишния месец разкри, че лечението, която минава, не е проработила. Той не е взел участие на " Ролан Гарос " без да е играл на най-малко един подгряващ шампионат на червени кортове преди този момент.
 Федерер: Би било жесток удар за тениса, в случай че Надал не играе на
Федерер: Би било жесток удар за тениса, в случай че Надал не играе на " Ролан Гарос "

Пресконференцията ще се организира в академията на Рафаел Надал в Манакор, Майорка от 17:00 часа българско време през днешния ден, когато се чака 36-годишният тенисист да разгласи проектите си за конкуренцията от Големия шлем в Париж.

" Дали той играе на " Ролан Гарос " или не, както и аргументите и в двата разновидността, ще станат ясни на следващия ден ", се споделя в изказване, публикувано нощес, от представители на Надал.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР