Испанските здравни служители съобщиха, че разследват три случая на хора,

...
Испанските здравни служители съобщиха, че разследват три случая на хора,
Коментари Харесай

Испания разследва смъртта на пациент след ваксиниране с AstraZeneca

Испанските здравни чиновници оповестиха, че проверяват три случая на хора, получили тромбоза след инжектиране с имунизацията на AstraZeneca, единият от които е умрял, осведоми Агенция Франс Прес.
Съобщението на Испанската организация по медикаменти AEMPS идва два дни откакто държавното управление спря краткотрайно използването на имунизацията най-малко за две седмици като защитна мярка.
 Защо Белгия отхвърли да спре имунизацията с AstraZeneca? Защо Белгия отхвърли да спре имунизацията с AstraZeneca?
В отговор на възходящия брой страни, които краткотрайно стопират имунизациите против AstraZeneca, вирусологът Марк Ван Ранст изясни за какво Белг...
Трите случая са регистрирани сред късния понеделник и ранния вторник. Местната преса оповестява, че умрелият е 43-годишен преподавател без авансово съществуващи здравословни проблеми и е умрял от мозъчен кръвоизлив. Нито здравните управляващи, нито клиниката, в която е признат, могат да дадат детайлности, базирайки се на законите за отбрана на данните.
Решението в понеделник да спре имунизацията с AstraZeneca пристигна единствено часове откакто Германия, Франция и Италия оповестиха сходни ходове, свързани със опасенията, че имунизацията може да генерира съществени странични резултати като кръвни съсиреци, които могат да причинят отоци, инфаркти и кръвоизливи.
В изказване AEMPS съобщи, че трите случая може да са свързани с " образуването на кръвни съсиреци в области на тялото, където те са по-рядко срещани ", без да се вършат твърди изводи.
Нейните откриватели „ събират информация и организират изчерпателно следствие, с цел да схванат дали има освен причинно-следствена връзка с приложението на имунизацията, само че и допустима краткотрайна връзка “.
 Британска статистика за сигурността на имунизацията против ковид на AstraZeneca - ще види ли Европейски Съюз? Британска статистика за сигурността на имунизацията против ковид на AstraZeneca - ще види ли Европейски Съюз?
Каква в действителност е честотата на случаи на тромбоза при имунизация с оксфордската ваксина против ковид (на AstraZeneca)? А каква е та...
До прекъсването на използването на имунизацията AstraZeneca 975 661 души в Испания са получили доза, демонстрират публични данни.
Досега Испания, която ползва и имунизациите Pfizer/BioNtech и Moderna, е записала над 72 500 смъртни случая от ковид от над 3,2 милиона случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР