Испанската преса не спира да вади различни интересни подробности около

...
Испанската преса не спира да вади различни интересни подробности около
Коментари Харесай

Сериозни разминавания в показанията по случая Негрейра

Испанската преса не стопира да вади разнообразни забавни детайлности към шумно разразилия се скандал по “случая Негрейра ”. Сега “Ла Секста ” осведоми, че синът на някогашния заместител началник на съдийската комисия Хосе Мария Енрикес Негрейра - Хавиер Енрикес Ромеро има доста съществени разминавания в показанията си пред министерство на финансовите, където е бил разпитван във връзка данъчните следствия на компанията му и съмнителните заплащания от страна на Барселона, и в тези пред полицията, където е давал показания във връзка обвиняванията в корупция.
 Президентът на Атлетико отбрани Барселона Президентът на Атлетико отбрани Барселона
Източникът на медията твърди, че пред финансовото министерство той е умаловажил изцяло сериозността на отчетите и е твърдял, че за тях е получавал минимални заплщания по 20 евро. Година по-късно пред полицията обаче към този момент е обяснил, че цената единствено на един от отчетите за съдиите му е бил заплащан сред шест и седем хиляди евро, защото са доста комплицирани и някои от тях били по над 20 страници.

Преди дни стана ясно, че Хавиер Енрикес Ромеро е показал фактури на данъчните управляващи на стойност 100 хиляди евро, с които е закупил кола, с която се е грижел за съдиите при семействата на Барселона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР