Испанската полиция арестува 121 души в една от най-големите операции,

...
Испанската полиция арестува 121 души в една от най-големите операции,
Коментари Харесай

121 ареста при мащабна операция срещу детската порнография в Испания

Испанската полиция арестува 121 души в една от най-големите интервенции, провеждани в кралството против детската порнография. Извършени са 125 обиска на домове и офиси на обвинените.

При обиските са конфискувани 946 устройства с 500 терабайта порнографско наличие с присъединяване на малолетни.

Сред тях са 368 твърди диска, 427 CD и DVD диска, 114 флашки, 37 карти с памет, 60 компютъра, 47 мобилни телефона, шест таблета, видеокамера и други електронни устройства.

Арестуваните 118 мъже и три дами са употребявали една и съща цифрова платформа за приемане и шерване на наличието.

При ареста на един от мъжете в Мадрид са конфискувани два милиона файла със полово принуждение, осъществено над доста млади девойки, категоризирано от служителите на реда като " висока степен на принуждение върху жертвите ".

В Аликанте при различен обиск са открити огромен брой мултимедийни файлове, съдържащи изображения със полово наличие на две малолетни момчета.

При разбора проверяващите открили, че записите са направени в къщата на задържания.

Всички материали, конфискувани при интервенцията, са обект на механически полицейски разбор, в търсене на нови доказателства, които ще разрешат идентифицирането на още жертви на полово принуждение или контакти на арестуваните, които са част от педофилска мрежа.

Операцията се е провела с присъединяване на 46 разнообразни териториални звена от сътрудници, профилирани в киберпрестъпността.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР