Испанската футболна федерация се извини за действията на нейния отстранен

...
Испанската футболна федерация се извини за действията на нейния отстранен
Коментари Харесай

Испанската футболна федерация: Поведението на Луис Рубиалес причини огромни щети на испанския футбол

Испанската футболна федерация се извини за дейностите на нейния отхвърлен президент Луис Рубиалес. 46-годишният служител беше краткотрайно отхвърлен от всякаква футболна активност за 90 дни от управителния футболен орган ФИФА, до момента в който проверява държанието му на финала на Световното състезание за дами в Сидни предишния месец.

Рубиалес целуна полузащитника на Испания Джени Ермосо по устните по време на връчването на трофея, нещо, с което Ермосо сподели, че не е съгласна.

Рубиалес обаче отхвърли да подаде оставка. Сега краткотрайният президент на испанската федерация Педро Роча написа писмо, в което дистанцира организацията от дейностите на Рубиалес, заявявайки, че се срами от тях.

" Щетите, нанесени на испанския футбол, на испанския спорт, на испанското общество и полезностите на футбола и спорта като цяло, са големи “, се споделя в писмото на Роча.

" Действията на господин Рубиалес не съставляват полезностите, защитавани от испанската федерация, нито полезностите на испанското общество като цяло. Неговите дейности би трябвало да бъдат приписани само и единствено на него, защото той е единственият виновен за тези дейности пред обществото, пред спортните управителни органи и в случай че е използвано, пред правораздаването. Изпитваме страдание и позор за болката и спомагателния стрес, които тази постъпка аргументи ", се споделя още в изказването на Педро Роча.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР