Искате супер як тен през лятото, но нямате достатъчно отпуска

...
Искате супер як тен през лятото, но нямате достатъчно отпуска
Коментари Харесай

Бърз и лесен тен без плаж и солариум

Искате с упер крепък загар през лятото , само че нямате задоволително отпуска или не обичате да се печете? Или пък имате прекомерно бяла кожа и по-скоро изгаряте, вместо да придобивате секси бронзов загар? Вижте в новото видео на  съветите на Наталия за  самостоятелен, постоянен, секси загар през лятото , без да се постанова да се излагате на слънце!

На пазара има доста лосиони и мусове за загар, по тази причина е значимо по какъв начин сортираме нашия. В взаимозависимост от вашите персонални желания, имайте поради следните индикатори:

Цвят

На първо място е значимо да изберем цвят, който ни пасва. Най-общо - в случай че сте светли, не се предлага да си вземете лосион, който дава обещание, че ще ви направи доста черни. Няма да наподобява напълно естетически добре от една страна, нито естествено. Ако сте по-тъмни - можете да си позволите и лосион, гарантиращ по-тъмен резултат. Освен това подберете подобен, който да не ви прави оранжеви като портокал, а дава обещание натурален загар.
 / iStock/Getty Images
Формула

Има разнообразни формули - гел, мус, лосион. Такива, които са подобаващи и за лице. Помислете добре какво тъкмо да вземете.-->

Бърз или муден резултат

Някои лосиони подсигуряват мигновен резултат - потъмнявате при самото им нанасяне. При други резултатът се вижда след часове.
Погледнете деликатно на опаковката и какво написа за дължината на резултата. Някои лосиони ще устоят на кожата ви до седмица, други - единствено ден или до последващо къпане.

Как да нанасяте?
 / iStock/Getty Images
Подготовката на кожата е доста значима стъпка. Първо, ексфолирайте тялото си добре, с цел да премахнете всички мъртви кафези. По този метод, тенът ви ще бъде по-издръжлив и ще избегнете петната.

Задължително подхранвайте добре кожата си с масло за тяло. В по-грубите сектори - на лактите, към кокалчетата на ръцете, коленете, използвайте по-мазен и тежък крем, с цел да не се събере по противен и противен метод лосионът и да направи прекомерно тъмни сектори.

Използвайте апликатор за слагане. Стартирайте от ръцете и деколтето и преминете леко към шията. После с четка за грим поставете малко количество по ушите, по челото, нослето и прелейте от шията към лицето. Така се основава чувството за натурален бронзов тен по лицето.
 / iStock/Getty Images
За какво да внимавате

Около пръстите на ръцете поставяйте деликатно и точно, тъй че да ги оцветите отмерено. Много постоянно там се случват огромните неточности, по тази причина обърнете внимание. За гърба ви - помолете непосредствен да ви помогне. Не пропускайте да поставите под мишниците. При нанасяне върху корема, внимавайте да не се събере повече количество в пъпчето и към него. Краката намажете деликатно и не пропускайте и самите пръстчета и сред тях.

Кога?

Тази процедура нормално се прави вечер, с цел да може по-късно да облечете необятна тениска или пижамка и да легнете за сън, а не да вършите действия, които да загреят тялото ви, да се изпотите и да рискувате да станете на петна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР