Все още е лято и слънцето грее, а цялото ни

...
Все още е лято и слънцето грее, а цялото ни
Коментари Харесай

Как да се разхладиш това лято според зодията си?

Все още е лято и слънцето грее, а цялото ни създание ни жадува за развлечение. За страдание, двете неща не всеки път се съчетават добре. Непоносимите горещини този сезон са в положение да ни лишат от всякакво предпочитание за осъществяване на каквито и да било действия денем.

Предполагаме, че и вие като нас не притежавате свръхестествени качества да контролирате времето, само че няма мотив за суматоха. Астрологията още веднъж е отсреща, с цел да ни помогне и с тази алтернатива. Каналът във vbox7 по какъв начин да се разхладиш съгласно зодията си:

Овен

Имаш отчайваща потребност от освежаващо развлечение . Предизвикваме спортната ти натура да събере другарската си група, с цел да премерите сили за пердах с водни балони или револвери.
 горещина iStock/Getty Images
Телец

Започнете деня с леденостудено смути . Отделете задоволително време за украса и опитвайте нова рецепта всеки ден. Освен че незабавно ще се почувствате по-добре, ще усетите позитивите от този здравословен табиет върху фигурата си в дългогодишен проект.-->

Близнаци

Пригответе си домашни артистични ледчета за охлаждане на вино и плодови коктейли. Носете ги на всички места с вас, с цел да превърнете даже пиенето на елементарна чаша вода в същински гуляй на сетивата.
 коктейли iStock/Getty Images
Рак

За теб сънят е извънредно значима част от денонощието, по тази причина сложи на нощното си шкафче беззвучен USB настолен вентилато р.
 горещина iStock/Getty Images
Лъв

Ти се отличаваш с неподражаемо атрактивно държание. Инвестирай в артистично хартиено ветрило. Ще бъдеш неустоима, до момента в който повърхностно го размахваш с грациозен фасон.

Дева

Сега е уместно време да потърсиш вътрешния си мир, като усетиш пречистващата мощ на природата. Изсипи малко количество автентичен зелен чай в елементарна празна опаковка за спрей. Използвай я всякога, когато имаш потребност от бързо ободряване.

Везни

Обичаш да бъдеш заобиколена от хубост, по тази причина имаме особено предложение за теб. Украси вентилатора си с многоцветни украшения - цветя, бижута, мъниста, хартиени геометрични форми. Така през лятото ще имаш хубав апарат за изстудяване, а зимата - атрактивна декорация.

Скорпион

Потърси градски басейн , река или язовир покрай местоработата ти (където можеш да поплуваш) и го направи част от летния ти обред. Разходи се до там, когато имаш задоволително свободно време, и се възползвай от освежаващата мощ на водата, до момента в който поддържаш висока физическа интензивност.
 басейн iStock/Getty Images
Стрелец

Обичаш приключенията и не се страхуваш да експериментираш. Защо това лято не опиташ да практикуваш зимни спортове на закрито? Разнообрази свободното си време, като посетиш някоя закрита ледена пързалка.

Козирог

По през целия ден тичаш по задания, а кафето е неразделна част от всекидневието ти. Експериментирай с усетите и пробвай нов тип студено кафе, което по едно и също време ще те зареди с сила, ще те освежи и ще задоволи желанието ти за нещо сладко.

Водолей

Ти си новаторска и продуктивна. Докато хората са заети да се подреждат с големи неуместни уреди за изстудяване, бъди практична и истинска, като поставиш мини вентилатор върху смарт телефона си.

Риби

Ключова дума: вода! Не е належащо да живееш в хубав морски курорт. Приготви си отпускаща студена вана . Не забравяй да направиш атмосферата още по-релаксираща с летни нежни украшения и чаша ободрителен плодов коктейл.
 вана iStock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР