Искате да обикаляте по света и у нас, но парите

...
Искате да обикаляте по света и у нас, но парите
Коментари Харесай

Вижте как да превърнете колата си в дом на колела СНИМКИ+ВИДЕО

Искате да обикаляте по света и у нас, само че парите за нощувки ви стопират? Все повече хора избират да не се лишават от пътуването в България и чужбина, а просто да понижат разноските си. Именно по тази причина някои избират да пътуват с кемпер, с цел да спестят от места за настаняване. Но в случай че нямате дом на колела и не изкате да влагате доста пари в закупуването на каравана или кемпер, решение още веднъж има. Това демонстрира британски ютюбър, който демонстрира как  можете да превърнете всеки хечбек в комфортен микро-кемпер за по-малко от 10 минути.

Създателят на влогово, който носи името Faraway Porch, показа своите най-хубави препоръки за основаване на най-хубавия мобилен дом с дребен бюджет.

Той употребява хечбек модел Ford, с цел да показва бързо, елементарно и дейно превръщане, като употребява единствено парче дърво, малко съоръжение за къмпинг и някои съществени пластмасови кутии.

Първото нещо, което прави е да сгъне задните седалки, с цел да отвори огромно равно пространство в задната част на купето.

Това остави задоволително място за четири огромни пластмасови вани, които да бъдат сложени в мястото за краката. Така то бива оползвотворено за предпазване на всички най-необходими неща за вашето пътешестване, написа The Sun.



Подобни кутии могат да бъдат купени за напълно допустима цени и от магазини онлайн, и от други продавачи.

Поставянето на капаци върху тях им разрешава да се изравнят със сгънатите седалки и да основат равна, плоска платформа до облегалките на предните седалки.

Върху това той сложи брезент за образование, постеля за къмпинг и спален чувал, създавайки спонтанна спалня в задната част на колата. Багажникът също е напълнен от дървената дъска, с цел да работи като бюро, кухненски плот и място за готвене.

В един миг водачът съумя да извади къмпинг печка и да подготви вечерята си, преди да я разчисти и да употребява непотребното пространство, с цел да удължи леглото.

Светлината се обезпечава от чифт електрически фенери, единият подложен до капака на багажника, а другият окачен на куката, където би била задната пътническа седалка.

Най-хубавото обаче е, че автомобилът може да бъде преобразуван назад в първичното си положение също толкоз елементарно, защото не са направени структурни промени.

Превод: GlasNews.bg

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР