Искания за изселване на извършителите на зловещото убийство на 24-годишния

...
Искания за изселване на извършителите на зловещото убийство на 24-годишния
Коментари Харесай

Цалапица иска изселване на убийците на Митко

Искания за изселване на причинителите на злокобното ликвидиране на 24-годишния Митко желаят жителите на Цалапица.

" Не може да живеем с такива хора, тормозим се за децата си ", споделят поданици на селото.

В парка към този момент се събраха повече от 200 души, Продължават да идват хора, майки с колички, пенсионери, доста младежи. Протестиращите разпънаха голям афиш с надпис " Доживотна присъда без право на подмяна! ".

" Всички са потресени от случилото се. " Искаме правдивост и да знаем до каква степен е стигнало следствието ", споделя Анелия Попова от селото, представена от Марица.

Все още локалните не знаят каква е повода за убийството на Димитър Малинов.

Някои от жителите споделиха, че повода е била изтеглен заем от Рангел Бизюрев, като гарант му е станал Димитър. Според хора от Цапалица Рангел е карал Димитър да изплаща вноските и когато той е спрял, напрежението сред тях ескалирало.

Това е третият митинг в Цалапица след убийството на 24-годишния Димитър Малинов. Младият мъж изчезна безследно на 20 юли, откакто бил на посетители на майка си. Той бе близо седмица в неопределеност преди полицията да открие тялото му, заровено на километър от Цалапица. Заподозрян като причинител на жестокото закононарушение е Рангел Бизюрев, който избяга в Германия и се търси с европейска заповед. 

Преди дни пък бяха задържани близнаци от Цалапица, подкрепили килъра на Димитър. Установено е, че малко откакто Рангел направил убийството, братята Валентин Д. и Борислав Д, са му помогнали като са укрили натрупа на убития млад мъж. Очаква се прокуратурата да изиска непрекъснат арест за близнаците. Към момента те са арестувани за 72 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР