Искането на Сам Банкман-Фрийд да бъде освободен от федералния затвор

...
Искането на Сам Банкман-Фрийд да бъде освободен от федералния затвор
Коментари Харесай

Съдът няма да позволи на Сам Банкман-Фрийд да бъде пуснат от ареста преди делото

Искането на Сам Банкман-Фрийд да бъде освободен от федералния затвор в Бруклин преди правосъдния развой по едно от най-значимите наказателни каузи в историята на Съединени американски щати беше отхвърлено от окръжния арбитър Люис Каплан.

През последните шест седмици Банкман-Фрийд е арестуван в Метрополитенския център за задържане. Въпреки това съдията даде наредба, която разрешава на създателя на крипто платформата FTX да дойде в съда по-рано в избрани дни на процеса.

Юридическият екип на Банкман-Фрийд твърди, че лимитираният достъп до клиента им е попречил на подготовката на процеса. Те показаха угриженост по отношение на лимитираната му диета, състояща се най-вече от самун и вода, допълнени с малко количество фъстъчено масло.

Освен това те акцентираха компликациите при приемането на рецептата му за Adderall – лекарство, употребявано за лекуване на ADHD и меланхолия.

Освен това арбитър Каплан изрази опасения по отношение на опцията Банкман-Фрийд да има претекстове да избяга, в случай че бъде освободен по време на процеса, изключително в случай че събитията се развият отрицателно.

Правителството твърди, че Банкман-Фрийд е провел лъжлива скица за няколко милиарда $ в продължение на няколко години в FTX. Той продължава да твърди, че е почтен, а правосъдният развой ще стартира идващия вторник.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР