Искаме референдум за ЛГБТИ + пропагандата в училище, за Македония

...
Искаме референдум за ЛГБТИ + пропагандата в училище, за Македония
Коментари Харесай

ВМРО: Искаме референдум за ЛГБТИ пропагандата в училище, за Македония в ЕС и пълзящата циганизация

Искаме референдум за ЛГБТИ + пропагандата в учебно заведение, за Македония в Европейски Съюз и пълзящата циганизация

Настояваме за национално допитване по тези три тематики и призоваваме институциите да провеждат такова

Поводът Вътрешна македонска революционна организация да реагира по тези три тематики е неспиращата далавера по отношение на мнението на българите по тях, както и задълбочаващото се разцепление на Европа по тематиката, обвързвана с правата на децата и пълномощията на Неправителствени организации, които се пробват да прокарват ЛГБТИ+ политики в просветителните системи на страните от Европейски Съюз.

Демографската злополука, пред която сме изправени и сбърканата държавна политика във връзка с циганския етнос и обществения паразитизъм на маргиналните групи, водят до цялостната дискриминация на образованата раждаемост и интелигентните, работещи млади фамилии.

Не на последно място е тематиката, обвързвана с районен съд Македония. Станахме очевидци на от ден на ден обществени заявления от страна на така наречен „ парии на митинга “, че би трябвало да се загърбят обидите и антибългарската политика, провеждана от Скопие, както и откровените опити за кражба на общата ни история, и позицията на България да се промени в интерес на участието на Македония в Европейски Съюз.

За нас от Вътрешна македонска революционна организация това е неприемливо. Това е национално изменничество.

Ето за какво обръщаме внимание най-много на партията, която завоюва изборите с главното искане и обръщение за директна референдум на народна власт - Има Такъв Народ. Позовавайки се на член 9, алинея 1 от Закона за директно присъединяване на жителите в държавната власт и локалното самоуправление, ние от Вътрешна македонска революционна организация , призоваваме и президента Румен Радев и останалите парламентарни групи, да се допитат до народа каква би трябвало да е държавната политика по тези три наболели за обществото ни тематики, а точно:

1. Допускане на ЛГБТИ+ агитация в просветителната система на България.

2. Допускане на районен съд Македония без условия в Европейски Съюз.

3. Приемане на национална идея против пълзящата циганизация и обществения паразитизъм.

По точка едно - борбата на Вътрешна македонска революционна организация продължава и след успеха ни по отношение на спряната Истанбулската спогодба, Пакта за миграция и още редица скандални законопроекти, включително и Закона за обществените услуги, за чиято цялостна анулация продължаваме да настояваме. Ние от Вътрешна македонска революционна организация към този момент обявихме България за зона без ЛГБТИ-пропаганда. Няма да допуснем нападателния демократизъм да ни превземе!

Имаме и подготвен Закон за отбрана половата еднаквост на децата от раждането им, който включва: Забрана на просветителни стратегии и наличие, в които се загатва за ЛГБТИ общности; Забрана на обучителни стратегии, в които се пледира за толерантно отношение към ЛГБТИ общности; Забрана на книги, филми и други със наличие за деца и младежи до 18 години, в които се приказва за полова ориентировка, с изключение на хетеросексуалната; Забрана на информация за промяна на пола, съдържащи се в книги, филми и др.; Забрана на реклама, в която ЛГБТИ общности са показани като нещо всекидневно и нормално; Строги наказателни ограничения против половото принуждение над деца и младежи до 18 години, включително и химическа кастрация; Забрана на лицата, сменили пола си да си сменят имената; Забрана на хомосексуални да осиновяват деца.

По точка две - националният интерес на България е елементарен, прецизен и явен. Той е Македония да знае и помни българската си основа. Защото това е историческата истина и това дава независимост на днешните хора в Македония, които желаят да живеят с истината, а не с лъжата, наречена „ македонизъм “. Нашият народен интерес е в Европейски Съюз да влезе другарска, а не антибългарска Македония. Това е ясната и безапелационна позиция освен на нас от Вътрешна македонска революционна организация , само че и на над 70 % от българите. Сбърканата агитация и антибългарската политика от страна на Скопие не трябва да бъде поощрявана, а би трябвало да бъде спряна посредством безапелационната българска позиция, която е общонационална, а не тясно-политическа.

По точка три - нужна е незабавна национална идея против пълзящата циганизация и обществения паразитизъм на маргиналните маси. Концепцията за приобщаване на несоциализираните общности, придобила известност като Концепция против циганизацията, е образец за политиките, които страната би трябвало да одобри в незабавен порядък.

Интеграция на маргиналните цигански общности е допустима единствено посредством обучение, труд и строги наказания при неспазване на законите. За нас постулати като обвързване на изборното право с конституционното обвързване за обучение и притежаване на български език е една от стъпките.

Ограничаване на обществения паразитизъм - обща система за обществено подкрепяне, която регистрира всички типове поддръжка за едно домакинство и има таван на подпомагането.

Възстановяване на центровете за трудово образование и образование в структурата на ГУСВ и в други структури, посредством които да се обезпечи придобиването на специалност от трайно безработните и необразовани лица.

Мерки за фамилно обмисляне: осъществяване на просветителни, здравни и други осведомителни политики за предотвратяване от нежелана бременност и за ограничение на раждаемостта от деца със специфичен фокус във връзка с лицата от циганските (ромските) общности; създаване и използване на система от ограничения за непринудено ограничение на раждаемостта на дами, оставили за развъждане в обществени заведения 2 и повече деца; помощите след първо дете да бъдат обвързани с платени налози и такси (ако нямат средства да поставят публично потребен труд), наложително включване на пазара на труда на един от родителите, наложително навестяване на детско заведение и училище; създаване и използване на система от ограничения, финансирани от страната, за непринудено ограничение на раждаемостта на дами от маргиналните общности, които имат над избран брой родени деца, включително съответно контрацептивно обезпечаване и спиране на бременността за сметка на държавния бюджет; повишение на успеваемостта на контрола за обезпечаване на естествена санитарна конюнктура в кварталите с преобладаващо циганско (ромско) население, включително посредством основаване на организация живеещите в тях сами да почистват сметта, в случаите, когато населяват нелегално издигнати жилища и не заплащат такса „ боклук ”; основаване на механизъм за възнаграждение на използването на незабавната здравна помощ от здравно неосигурените лица, когато сигналите за повикване на незабавна помощ са подадени без съображение.

Премахването на гетата е съществена, само че основополагаща за интеграцията стъпка. За нас от Вътрешна македонска революционна организация е извънредно необходимо и регулирането и контролът над НПО-та, които работят с тези рискови общности. Последните 30 години станахме очевидци на декади, включвания и милиони пари, безусловно изтекли в каналите на гетата, които потвърдиха единствено едно – циганският етнос остава най- уязвимата и политически манипулируема общественост, точно поради сбърканите тактики за така наречен интеграция.

За нас от Вътрешна македонска революционна организация борбата консерватизъм – демократизъм от дълго време е в цялостна мощ. Това се вижда и от мощно разединената Европа. От едната страна сме ние – тези, които желаеме да съхраним Европа на отечествата и нациите. Европа на християнските полезности и люлката на цивилизацията. А от другата са провалените модели на евроинтеграция, на мултикултурализъм и на потвърдената липса на политическо водачество „ на върха “.

Консерватизъм за нас значи да запазиш връзките в нацията. Нацията е проекция на фамилията. Икономиката е безсмислена, в случай че няма крепко общество. Битката през днешния ден е с онази демократична концепция, която желае да унищожи обществата, да размие нациите. Това е борба за нов международен ред.

Нека българското общество да каже къде желае да е в тази борба.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР