Искам да благодаря за тази невероятна покана и за това

...
Искам да благодаря за тази невероятна покана и за това
Коментари Харесай

Много любов и аплодименти за Лили Иванова в Кърджали и специален подарък

Искам да благодаря за тази невероятна покана и за това наслаждение , което изпитах освен аз, само че и всички мои сътрудници на сцената. Ние го вършим това с цялото си сърце и наслаждение за вас.
 Българска телеграфна агенция
Мога да ви обещая, а аз като обещая знам, че давам обещание. Винаги, когато ни поканите , за идната година и когато желаете, ние ще се отзовем на тази общителна покана . С тези думи примата на българската музика се обърна към кмета на Кърджали доцент доктор Хасан Азис, по чиято покана Лили Иванова бе в родопския град.

Тя бе посрещната от над 4-хилядна аудитория на Арена „ Спартак “, която отвори порти за първи път след повече от 10 години, в които не е функционирала. А наличието на осеммесечната Нехир бе показателно, че има непреходни реализатори, за чието творчество няма възраст. 
 Българска телеграфна агенция
Сред осъществяванията прозвучаха както добре известни и емблематични части като „ Панаири “ и „ Камино “, по този начин и по-нови. Очаквано публиката бе на крайници и пя дружно с Примата, само че ненадейно и напълно непринудено тя слезе от сцената и прегърна кмета доцент доктор Хасан Азис.



Лили Иванова още веднъж сподели и своето почитание към публиката. Показа и професионализъм, и когато микрофонът ѝ спря тя не се повлия, а единствено изкоментира : „ Пълни сме с подправени неща в страната - микрофонът спря, батериите подправени, добре, че ние тук сме същински “.



На сцената на Арена „ Спартак “ с Лили Иванова излязоха и музикантите от Li Orchestra - Ангел Дюлгеров - китари, цигулка и аранжимент, Огнян Енев - пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов-Чери - китари, Христо Михалков - бас китара, Орлин Цветанов - цигулка, Росен Ватев - ударни, перкусии и вокалното трио LaTiDa - беквокали. В екипа са също Ангел Попов-Ачо - мониторен тонрежисьор, Антоан Хадад - тон и осветяване, и Николай Недеков - организация и връзки с обществеността. 



Примата излезе и на бис, а по-късно получи подарък от името на седемте кмета от района - картина с нейния лик , връчена ѝ от кмета на Кърджали доцент доктор Хасан Азис. 
Концертът на Лили Иванова на Арена „ Спартак “ в Кърджали е част от националното ѝ турне.
 Българска телеграфна агенция

 Българска телеграфна агенция

То стартира на 10 май в Благоевград и включва 16 концерта в 14 града в страната. Следващите концерти са във Враца - 18 септември, Хасково - 20 септември, Русе - 20 ноември.

 Българска телеграфна агенция

 Българска телеграфна агенция

 Българска телеграфна агенция
На 15 и 16 декември певицата ще има два поредни концерта в зала 1 на НДК. Българска телеграфна агенция е медиен сътрудник на турнето.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР