Искам да благодаря на целия екип във Варна, това са

...
Искам да благодаря на целия екип във Варна, това са
Коментари Харесай

Републиканци за България - Варна закри кампанията си

Искам да благодаря на целия екип във Варна, това са хора, които живеят и работят тук, които познават проблемите на Варна и региона. Това са хора, които са постигнали триумфи в своя професионален път. В нашата партия няма значение кой какъв етнос има, а дали може да даде добавена стойност към развиването на общината, на региона и на страната като цяло. На 11 юли направете своя осведомен избор – бюлетина 21, 21 година, 21 век - За страна с правила! “, съобщи при закриване на предизборната акция във Варна ръководителят на Политическа партия " Републиканци за България “ Цветан Цветанов.

" Крайно време е сред партиите в България да има разговор, политическо достолепие, институциите да стартират да работят в интерес на обществото. Не инцидентно нашият избирателен слоган е " За Държава с Правила! " Защото, единствено тогава, когато се научим всички да съблюдаваме разпоредбите, страната ни ще бъде по-добро място за живеене! Ние от Политическа партия " Републиканци за България " водихме положителна предизборна акция, уважавайки своите политически съперници, тъй като имаме вяра, че би трябвало да има градивен разговор сред политическите партии ", сподели лидерът на Варненската листа.

" Ние ще работим за преизчисляване на пенсиите, с цел да може българският пенсионер да води един заслужен живот, еднакъв на своите връстници от развитите страни в Европейския съюз. Ще настояваме за нарастване на детските надбавки, както и финансови облаги за младите родители.

От Републиканци за България сме за еднакъв достъп до качествено опазване на здравето на всички български жители, без значение от техния етнос, вяра или обществен статус.

Ще работим за подкрепяне на дребния, междинния и фамилен бизнес в страната ни, който дава работа на 80% от работещите Българи! ", съобщи Кискинов.

Той съобщи, че Републиканци за България плануват незабавна правосъдна промяна.

" България има потребност от единение, има потребност от работещи законодателна, изпълнителна и правосъдна власт, както и от самостоятелна президентска институция. Има потребност от устойчиво съдружно ръководство, само че също има потребност и от здрава съпротива, която ще е гаранция за коректив на ръководещите. Затова, дано всички ние гласуваме на 11.07.2021г. по съвест и разбиране и не се поддаваме на следен и заплатен избор. Нека водещи да бъдат политическите стратегии и управнически решения!

Изберете номер 21 в интегралната бюлетина, Политическа партия " Републиканци за България "! За Държава с правила! ", прикани по време на събитието Панайот Кискинов, лидер на партийната листа с претенденти за народни представители и координатор за Варненска област.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР