Ирландският външен министър Саймън Коуни потвърди, че Дядо Коледа няма

...
Ирландският външен министър Саймън Коуни потвърди, че Дядо Коледа няма
Коментари Харесай

Деца, спете на 24.12, Дядо Коледа има нужда от соц. дистанция: Ирландски министър - slava.bg

Ирландският външен министър Саймън Коуни удостовери, че Дядо Коледа няма да лимитира придвижванията си, защото се счита за "важен служащ " и ще се движи свободно в ирландското въздушно пространство този декември.

Той заяви, че Дядо Коледа ще осъществя „ съществени пътувания “, само че децата не би трябвало да стоят будни, с цел да обезпечат нужното обществено разграничаване.

По думите на министъра Дядо Коледа „ е освободен от нуждата от самокарантина в продължение на 14 дни и би трябвало да може да влиза и излиза от ирландското въздушно пространство и домове, без да се постанова да се лимитира придвижването му “.

Коуни акцентира, че „ децата не би трябвало да остават будни през нощта, тъй като той би трябвало да се дистанцира обществено. Хората би трябвало да се държат на разстояние най-малко 2 метра на всички стадии, с цел да подсигуряват, че пазят него и децата в сигурност.

Дядо Коледа прави оценка обстоятелството, че Ирландия подсигурява, че в една доста друга Коледа през 2020 година визитата му ще бъде допустимо.

Снимка: Mrs Claus
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР