Безчувствена медицинска сестра в детска градина беше осъдена на 14

...
Безчувствена медицинска сестра в детска градина беше осъдена на 14
Коментари Харесай

Детска сестра осъдена на 14 години затвор за убийството на момиченце чрез завързване на лице в чувал за боб

Безчувствена здравна сестра в детска градина беше наказана на 14 години затвор за непредумишленото ликвидиране на деветмесечно момиченце, което тя завърза с лицето надолу торба за фасул за повече от 90 минути.

Небрежните дейности на Кейт Роули накараха Женевиев Мийхан да се задуши в детската градина Tiny Toes в Стокпорт, Голям Манчестър, където практикуващата млада жена също повиваше и покриваше бебето с одеяло.

37-годишният Роули беше приет за отговорен в непредумишлено ликвидиране след едномесечен развой в Кралския съд в Манчестър в понеделник, а през днешния ден съдията госпожа Еленбоген я осъди в същия съд. Съдията сподели на Роули, че „ няма откровено разкайване “ за гибелта на бебето.

Прокурорът Мартин Рийд KC прочете изказване за влияние върху жертвата от майката на Женевиев през днешния ден в съда. Изявлението гласи: „ Любовта ми към Женевиев стартира от момента, в който разбрахме, че съм бременна. Беше привилегия да я нося в утробата си. Преследван съм, че девет месеца по-късно тя умираше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР