На 20 май Върховният съд на Обединеното кралство се произнесе

...
На 20 май Върховният съд на Обединеното кралство се произнесе
Коментари Харесай

МВнР: Случаят с Джулиан Асанж показва на света същността на „медийната свобода“ в американски стил

На 20 май Върховният съд на Обединеното кралство се произнесе по делото за екстрадиция в Съединени американски щати на създателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асанж.

В коментар за това представителят на китайското Министерство на външните работи Уан Уънбин посочи, че „ ориста на Асанж е във фокуса на международното публично внимание, тъй като казусът с него демонстрира ясно същността на „ медийната независимост “ в американски жанр, а точно излагането на други страни би трябвало да бъде възнаграждавано, а излагането на Съединени американски щати – наказвано “.

„ Това е същността на „ медийната независимост “ в американски жанр. Тя не е нищо по-различно от по този начин наречените „ народна власт “ и „ права на индивида “, и е нужна единствено като инструмент, употребен от Съединените щати за угнетяване на несъгласните и поддържане на личната им надмощие “, сподели още Уан Уънбин.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед6163Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед41457Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед22145Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед5290Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед5278Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед117618Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79185„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР