Иран ще унищожи израелски градове, ако бъде нападнат от Съединените

...
Иран ще унищожи израелски градове, ако бъде нападнат от Съединените
Коментари Харесай

Иран: Ще сравним Израел със земята, ако САЩ ни нападнат

Иран ще унищожи израелски градове, в случай че бъде атакуван от Съединените щати, съобщи високопоставеният представител на Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война Ядолах Джавани, представен от Ройтерс.

"Съединените щати нямат храброст да изстрелят и един патрон по нас все пак, с което разполагат в региона на защитата. Ако ни атакуван, ще съпоставим Тел Авив и Хайфа със земята ", уточни Джавани на демонстрация по случай 40-та годишнина от революцията през 1979 година

Шиитски Иран се употребява през днешния ден със засилено въздействие в Ирак, Сирия, Ливан и Йемен, което предизвика терзания в сунитската Саудитска Арабия, която упреква ислямската република, че желае да господства в Близкия изток, отбелязва Ройтерс. Техеран отхвърля тези изказвания.

"Светът видя по какъв начин Иран реши да помогне на народите на Сирия, Ливан, Палестина и Йемен и реализира победа. Враговете ни в този момент признават провалянето си ", съобщи иранският президент Хасан Рохани в тирада на площад "Азади " в Техеран.

Високопоставеният ирански боен бригаден военачалник Хосейн Салами съобщи, че Иран няма да изтегли силите си от региона на Близкия изток макар апелите на Съединени американски щати в този смисъл.

"Врагът не може да желае от нас да напуснем района. Те би трябвало да изоставен района ", означи Салами.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР