iPhone и Android телефоните са най-популярни в момента на пазара,

...
iPhone и Android телефоните са най-популярни в момента на пазара,
Коментари Харесай

Краят на класическата BlackBerry епоха настъпи

iPhone и Android телефоните са най-популярни сега на пазара, само че при започване на века BlackBerry беше един от водачите в сегмента. Въпреки че старите BlackBerry модели ги няма от дълго време компанията към момента ги поддържаше, най-малко до през днешния ден. Поставяйки публично края на една ера, BlackBerry разгласи, че ще приключи поддръжката на всички типичен BlackBerry смарт телефони, работещи с BlackBerry OS и BlackBerry 10. Компанията предизвестява всички клиенти с такива програмен продукт, че те към този момент няма да получават никакви пачове свързани с Wi Fi и мобилната връзка.

В резултат, даже базови функционалности като позвънявания и интернет, къси известия и незабавни позвънявания може да не работят на някои BlackBerry телефони. Това не визира BlackBerry телефоните, които работят с Android.

При дебюта на iPhone създателят на компанията Research in motion, която сътвори BlackBerry, се подиграваше на новия тъчскрийн за сложното писане, само че последователно стана ясно, че потребителите избират смарт телефони с огромни чувствителни на досег екрани.

Докато iPhone и Android реализираха триумфи по целия свят, пазарната стойност на BlackBerry спадна доста и компанията в последна сметка загуби своята новост.

Ако въпреки всичко ползвате типичен BlackBerry телефон и до момента, добре ще да архивирате всичките си данни.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР