Инвестирането в криптовалути може да доведе до неочаквано голяма възвръщаемост

...
Инвестирането в криптовалути може да доведе до неочаквано голяма възвръщаемост
Коментари Харесай

Открийте печелившата комбинация от Cardano, Dogecoin и крипто революцията на Bitcoin Spark

Инвестирането в криптовалути може да докара до ненадейно огромна възвръщаемост за физически лица и институции. Ето за какво хайпът към криптоактивите съществува от 2013 година насам. 

Биткойн към момента се появява на първите страници на вестниците, защото вложителите наблюдават деликатно цената му, с цел да следят преобладаващите пазарни настроения на целия пазар.  

Изгодни покупко-продажби обаче има с Cardano, Dogecoin и Bitcoin Spark.

Какво е Cardano?

Cardano е високопроизводителна блокчейн система, употребяваща консенсусен механизъм, прочут като доказателство за залог (PoS), създадена от Чарлз Хоскинсън като опция на Етериум.



Мрежата набра известност през последния бичи пазар дружно с други различни на Етериум, предлагайки смарт контракти и инфраструктури в поддръжка на навлизащите цифрови стопански системи.

По време на създаването си през 2015 година Етериум към момента използваше консенсусен механизъм, прочут като “доказателство за работа ”, което имаше смисъл за процъфтяването на екосистемата на Cardano посредством обезпечаването на по-евтина мрежа. Родната криптовалута на Cardano, ADA, зарежда екосистемата.

Какво е Dogecoin?

Dogecoin е меме монета, която съгласно мнозина бе основана като смешка, обвързвана с хайпът към цифровите активи при създаването ѝ през 2013 година, като за амулет е употребена японска кучешка порода.  

През 2021 година Dogecoin стартира да се появява на пазарите и скочи с 800% за 24 часа след засиления хайп от потребителите на Reddit. Меме монетата продължи да получава поддръжката на известни персони от милиардери като Илон Мъск и водещия на “Shark Tank ” Марк Кюбан, както и от известни хип-хоп музиканти като Snoop Dogg.

Добра инвестиция ли е Bitcoin Spark (BTCS)?

Bitcoin Spark е високоефективна платформа за смарт контракти, която предлага различна мрежа на своя блокчейн-майка. Както подсказва името “Bitcoin Spark ”, планът е форк на Биткойн, създадена от опитни експерти, с цел да преобрази световната Web3 промишленост, като приложи усъвършенствана технология в блокчейн мрежата, с цел да предложи решения на най-ограничаващите фактори на счетоводната книга.  

Биткойн е мрежа от остаряло потомство, която е изобретена през 2009 година Оттогава насам светът стана очевидец на революцията на PoS и на основаването на високопроизводителни блокчейни с по-висока скорост на транзакциите, по-голяма мащабируемост, повече случаи на потребление, а в този момент и на нов консенсусен механизъм, наименуван “доказателство за развой ” (PoP).

Bitcoin Spark може да се похвали с PoP консенсус, като е първият пазарен водач, употребяващ тази екосистема. Процесът на потвърждаване на мрежата е модернизиран софтуерен развой, вграден в блокчейнът, с цел да свърже миньорите и стейкърите на една и съща платформа.  

Това значи, че разработчиците на Bitcoin Spark са усъвършенствали процеса на рандеман на Биткойн и Dogecoin дружно с процеса на стейкинг, открит в Етериум и Cardano, с цел да разработят по-добра мрежа, която е по-сигурна и по-приложима за множеството крипто запалянковци.

Bitcoin Spark отваря вратата към крипто добива, която беше затворена преди този момент. Благодарение на главната мрежа Bitcoin Spark всеки може да стартира да добива от уюта на дома си, като употребява портативни електронни устройства като телефони, преносими компютри, таблети и лични компютри.  

Не е належащо да се изолирате и да изграждате оборудване за рандеман в пустинята, с цел да получавате приходи в мрежата Bitcoin Spark. Миньорите в главната мрежа Spark ще вземат решение елементарни математически задания.  

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР