Интригуващият филм на режисьора Мартин Макариев, вдъхновен от лични истории

...
Интригуващият филм на режисьора Мартин Макариев, вдъхновен от лични истории
Коментари Харесай

Игра на доверие е най-гледаният БГ филм за втори уикенд

Интригуващият филм на режисьора Мартин Макариев, въодушевен от персонални истории от живота на Яна Маринова, дебютира сполучливо в първите си 10 дни на огромен екран. „ Игра на доверие “ покори зрителския интерес и досега притегли 15 912 фенове в киносалоните в цялата страна. Продукцията е неоспорим любимец измежду новите родни заглавия, а преди нея, на върха на боксофиса за уикенда, предстоящо се подреждат хитовият блокбъстър от Вселената на Marvel „ Ант-мен: Квантомания “ и анимационният „ Приключението на мумиите “.

 

В основата на „ Игра на доверие “ стои вълнуваща среща с персоналните истории на майка и щерка, а в основните функции са Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, София Ласкин, Владимир Зомбори, Пламен Манасиев и Александър Димов. Участие взимат още Мария Каварджикова, Малин Кръстев, Христо Петков, Китодар Тодоров, Искра Донова, Александър Хаджиангелов, Яна Титова и други Продукцията с детайли на трилър отваря тематиката за психическото и физическото принуждение, постоянно скрити зад маската на положителните планове. Съвсем скоро филмът следва да зарадва и развълнува и сънародниците ни зад граница. Той поема на турне из Европа, като първите дати на премиерните прожекции в чужбина са във Англия – 11.03 в Саутхемптън и 12.03 в Лондон.

 

До момента част от актьорския състав се срещна с почитателите във Варна, а на 01.03 следва и особено посещение в Пловдив. Преди броени дни излезе и формалният клип на песента Once Upon A Time, част от формалния саундтрак на „ Игра на доверие “. Сценарият на „ Игра на доверие “ е на Борислав Захариев, а оператор е Андрей Андреев. Продуцент е Яна Маринова за „ Spirit Production House “, изпълнителни продуценти са Мартин Макариев, Яна Маринова и Александър Сано. Филмът е подсилен от Национален кино център, популяризира се от bTV Studios. Линк към формалния филмов откъс в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=RWDJIQQ

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР