Интересът към нападателя на ЦСКА Кирил Десподов не стихва. Червените

...
Интересът към нападателя на ЦСКА Кирил Десподов не стихва. Червените
Коментари Харесай

Френски отбор също има мераци към Десподов

 Кирил Десподов е състезател на полусезона за ЦСКА
Интересът към нападателя на ЦСКА Кирил Десподов не стихва. " Червените " може да продадат футболиста във Франция, написа " Меридиан мач ".

Един от мощните локални отбори демонстрира интерес към играча и към този момент е стартирал договаряния с управлението на " Армейците ". Той може умерено да си разреши да заплати цената от 4 милиона евро за правата на българския национал.

Това е единствено едно от многото оферти, пристигнали на " Армията " за Десподов. ЦСКА обаче не бърза с решението за изгряващата си звезда. Клубът възнамерява да реши неговото бъдеще най-рано в края на януари.

" Червените " считат да изчакат допустимо най-дълго за най-изгодната оферта. Евентуална продажба на фланговия нападател ще бъде индикация и за упоритостите на клуба през пролетния дял.

В същото време треньорът Нестор Ел Маестро е предложил на шефовете халф с мачове в Бундеслигата. Той е играл за немски клуб преди време, само че сега не е част от него. Става въпрос за характерен плеймейкър, от какъвто ЦСКА има сериозна потребност.

На този стадий договарянията за привличането на Тодор Неделев са в застой и възможностите той да се озове на " Българска войска " са оскъдни. " Червените " се оглеждат и за млад защитник, който обаче ще бъде по-скоро инвестиция в бъдещето.

В шведски медии се появиха информации, че " алените " се интересуват и от вратаря Вилям Ескелинен и бранителя Ерик Бьокандер, само че и тяхното привличане не е доста евентуално.

" Армейците " пробват да договорят и най-малко един млад българин от Първа лига. Паралелно с това клубът чака отговор от Черниаускас и Тиаго, който са получили оферти за нови контракти.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР