Интер победи Сасуоло с 4:2 в мач от 35-ия кръг

...
Интер победи Сасуоло с 4:2 в мач от 35-ия кръг
Коментари Харесай

Интер надви Сасуоло и се изкачи до третото място в Серия А

Интер победи Сасуоло с 4:2 в мач от 35-ия кръг на Серия А. Ромелу Лукаку бе прецизен на два пъти за нерадзурите.

В началото на дуела на стадион " Джузепе Меаца " в Милано голове на Доменико Берарди и Хоакин Кореа бяха анулирани заради засада.

Все отново в 41-ата минута възпитаниците на Симоне Индзаги откриха резултата. Ромелу Лукаку се разписа с компактен изстрел отвън наказателното поле.

След почивката домакините удвоиха задатъка си в срещата. Руан Тресолди си означи автогол в опит да пресече удар на Раул Беланова.

Лаутаро Маринес направи резултата 3:0. Аржентинецът стреля отвън наказателното поле и след нов злополучен рикошет в крайници на Руан Тресолди, топката попадна в противниковата врата.

Матеуш Енрике понижи изоставането на гостите.Полузащитникът засече с глава центриране в наказателното поле на Доменико Берарди.

Играчите на Алесио Диониси стигнаха до ново попадение с глава. Давиде Фратези бе непокрит в наказателното поле и засече центриране на Рожерио.

Ромелу Лукаку въпреки всичко имаше последната дума в дуела. Нападателят стреля от дребен ъгъл, с цел да оформи крайния резултат.

От началото на април Интер е тимът спечелил най-вече точки (16) и отбелязал най-вече оглове (19) в Серия А.

Интер се изкачи до 3-ата позиция в класирането с актив от 66 точки. Сасуоло остава на 13-ото място в подреждането с 44 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР