Инструментът ще бъде безплатно допълнение към услугата Grammarly. Теодора Александрова

...
Инструментът ще бъде безплатно допълнение към услугата Grammarly. Теодора Александрова
Коментари Харесай

Grammarly с новата си версия GrammarlyGo, вдъхновена от ChatGPT

Инструментът ще бъде гратис допълнение към услугата Grammarly.

Теодора Александрова преди 12 секунди 0 Сподели

Най-четени

ТелефониЕмил Василев - 20:56 | 11.03.2023

Nokia Magic Max: Nokia е на път да си върне короната с този флагмански смартфон… Ако е същински

IT НовиниДаниел Маринов - 17:34 | 11.03.2023

Как военните в Съединени американски щати създадоха пушка, която предизвиква краткотрайна слепота

ХардуерДаниел Десподов - 17:20 | 11.03.2023

Нов чип преобразува непрекъснатия ток в изменчив без трансформатори и изправителни мостове

Теодора Александроваhttps://www.kaldata.com/

GrammarlyGo е контекстуален помощник, захранван от генеративен изкуствен интелект. Новата версия към този момент е показана от Grammarly, американски заоблачен инструмент за писане и редакция. GrammarlyGo ще усили продуктивността, като ще промени метода, по който потребителите и организациите споделят и извършват дилемите си, написа в блог обява на компанията.

„ Новият инструмент употребява генеративен изкуствен интелект, с цел да помогне на потребителите и компаниите да получат по-лесно информационна помощ при поискване, без значение дали стартират от нулата или редактират към този момент действителен текст “, споделя се в прессъобщението.

Компанията още споделя, че инструментът ще предложи по-подходящи контекстуални оферти, които да прибавят персонален почерк и жанр на марката ви, като в същото време услугата оставя вярна на философията за разширена просветеност, посредством която клиентите управляват личното си преживяване. Продуктът ще даде на всички писатели опцията да употребяват ИИ, с цел да редактират и подобрят писането си – това като че ли доста ни припомня на ChatGPT.

С какво ще ви помогне GrammarlyGo?

Ето и следните функционалности, от които можете да се възползвате посредством GrammarlyGo:

Преобразуване на текста: тази алтернатива цели да даде повече изясненост на текста ви, без значение от подтекста, като добавите стремежи звук на публикацията Съставяне: въведете какъв текст желаете и гледайте по какъв начин GrammarlyGo го основава, спестявайки ви доста време, като намира съвършения асортимент от думи Идея: в случай че нямате никакви хрумвания за описанието на новия си артикул, GrammarlyGo идва на помощ с набор от ИИ хрумвания, които ще отключат творчеството ви По-добри отговори: GrammarlyGo може да сътвори по-добри отговори на имейлите, които получавате, като инструментът неотложно схваща подтекста на написаното и сформира добре премислен отговор

От Grammarly настояват, че писането на съвсем всеки човек може да бъде усъвършенствано посредством новата им версия.

„ Хората в днешно време отделят прекомерно доста време в опити да споделят по верен метод, а неприятната връзка понижава продуктивността и продуктивността на бизнеса “, написа компанията в обявата си.

„ GrammarlyGo се оправя с този проблем посредством бързо генериране на добър текст, като инструментът може да добави персоналния почерк на марката ви, да разбере подтекста и желанията, като икономисва доста време на консуматори и компании, а в същото време регистрира потребностите им “.

Инструментът GrammarlyGo ще бъде гратис допълнение към услугата Grammarly. Наличните проекти са Premium, Business, Education и Developer. Освен това, на определени пазари има и безвъзмездна версия на Grammarly, която също ще даде опция на потребителите за писане с генеративен изкуствен интелект. Компанията ще пусне бета версията на GrammarlyGo през април.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР