Инициалите ДП присъстват в някои от иззетите ръкописни бележки, а

...
Инициалите ДП присъстват в някои от иззетите ръкописни бележки, а
Коментари Харесай

Червен депутат към Гешев: Забогатял ли е Делян Пеевски след източването на КТБ?

Инициалите Директива за птиците участват в някои от конфискуваните ръкописни бележки, а против тях са отбелязвани суми за милиони. Въпреки това името на Пеевски не се загатва нито един път в обвинителния акт за КТБ . Негов създател е Гешев, който бе наблюдаващ прокурор.
Това уточни депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев като послание към основния прокурор Иван Гешев по време на.
 Гешев призна, че най-вече разследвани за парите от КТБ има представители на ГЕРБ Гешев призна, че най-вече разследвани за парите от КТБ има представители на ГЕРБ
" Ние описи на политици не вършим. " Така отговори основният прокурор Иван Гешев, който е на чуване в Народното събрание, на въпрос...
Кутев подсети, че още
Червеният народен представител добави, че през 2014 година, когато се споменавало името на Пеевски по отношение на КТБ, депутатът заявил пред Сметната палата нула имущество, а две години по-късно – дивиденти от парцели за милиони.
" След като той внезапно е забогатял. ", съобщи Кутев и също напомни, че Българска социалистическа партия упорстват за оставката на Гешев.
Той се спря и на тематиката с прословутата.
" Разполагате с цялостна информация за Барселона, само че аз не разполагам с никакъв резултат " , съобщи Кутев. Той разкритикува прокуратурата, че месеци наред не можела да откри кой е записвал и снимал Борисов при все, че са му снемали пояснения три пъти.
 Le Monde: Главният прокурор, „ недосегаемата “ фигура на българската правосъдна система Le Monde: Главният прокурор, „ недосегаемата “ фигура на българската правосъдна система
Два етажа разделят офисите им във внушителната правосъдна палата в София, само че ги разделят светове. На втория Лозан Панов, първият арбитър на стр...
" съобщи Кутев.
Колко месеца трябват на прокуратурата, с цел да кажете дали записите с Бойко Борисов са същински? Не знам кой и по какъв начин го е разпитвал, само че откакто той знае кой го е записал и кой го е снимал гол в спалнята, по какъв начин може месеци вие да не знаете?
Според мен вие не вършите работа. Вие доведохте до междуинституционални конфликти, обърна се към Гешев Антон Кутев.
Той напомни, че няколко часа по-рано Цвета Караянчева е споделила, че и тя не знае дали записът е достоверен. " И благата госпожа Караянчева не знае министър председателят нарекъл ли я е по избран метод или не ", разяснява иронично Кутев.
" При Божков изглеждахте по-бързи, а да не приказваме при братя Бобокови . Излязоха и чатовете им и диалози, преди да бъде повдигнато обвиняване. Вие за това казвате, че няма никакъв проблем? Има здрава логичност, която всеки жител вижда и всеки, който я види – излиза на площада и вика " оставка ", разгласи още депутатът.
 Гешев с разкрития за инспекциите за къщата в Барселона, записите и фотосите от спалнята на Борисов Гешев с разкрития за инспекциите за къщата в Барселона, записите и фотосите от спалнята на Борисов
Законодателно предложение на лицето, което се укрива в Дубай, е основният прокурор да бъде изработен фигурант като президента. Ще бъде ин...
" Няма по какъв начин да ни убедите, че се борите с престъпността. Когато се прави със забавяне или изборно, това е отвод от правораздаване ", добави депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР