Информацията, че не е безопасно да присъствам на наградите БАФТА

...
Информацията, че не е безопасно да присъствам на наградите БАФТА
Коментари Харесай

Не Лондон или Виена , цяла Европа е опасна за Христо Грозев

Информацията, че не е безвредно да участвам на премиите БАФТА в Лондон, стигна по неофициални канали до мен. Сега публично единствено ми се споделя, че не е безвредно да бъда в Европа и че тече следствие.

Това съобщи журналистът от проверяващия проверяващата група Белингкат Христо Грозев пред бТВ, откакто тази седмица документалният филм " Навални ", който споделя по какъв начин е токсичен съветският опозиционер Алексей Навални, завоюва " Оскар ". 

" Докато тече следствието, не ми дават съответна информация, само че дойде по всекидневен канал информация, че е имало арести в Англия ", призна Грозев. По думите му може би арестите не са свързани съответно с него, а с сътрудника му Роман Доброхотов, който също е взел участие в това следствие и е основан в Англия.

Грозев разкрива още, че Алексей Навални още веднъж моли пред съда противоконституционното си задържане в карцера, освен това за над 6 месеца. Адвокатът на съветския опозиционер е научил за Оскара на документалния филм през видеовръзка. 

" Но в случай че би трябвало по-сериозно да отговоря на това какво е неговото положение, ние не знаем това, защото не биват допускани до него цивилен лекари, единствено лекарите на пандиза имат достъп до него и той страда от недиагностицирана до дъно болежка в гръбначния дирек, която стартира след отравянето и до момента не стопира, а пораства.

Така че е изцяло допустимо да е обвързвана с нарушаване на нервната система в тялото му, само че той не може да получи до момента достъп до квалифицирана здравна помощ и това е единият проблем, с който се сблъсква ", споделя още българският публицист от " Белингкат ". 

И прибавя, че ФСБ, пандизите в Русия употребяват пандизчии като биологични оръжия. Причината за това са серия данни, че неведнъж при Навални се праща съкилийник, лежал преди този момент в инфекциозно поделение - поради коронавирус, с туберкулоза...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР