Информация за български оръжия в Украйна има отдавна, има разпространени

...
Информация за български оръжия в Украйна има отдавна, има разпространени
Коментари Харесай

Военни експерти с коментар ще се включи ли Беларус във войната в Украйна

Информация за български оръжия в Украйна има от дълго време, има публикувани фотоси от фронта. Това разяснява военният специалист Тодор Тагарев  Тодор Тагарев Тодор Тагарев е министър на защитата от 12 март до 29 май 2013 година Тагарев е роден е на 18 април 1960 година в предаването „ Здравей, България “ по Нова телевизия. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8629
Лукашенко е в комплицирана позиция. Той схваща, че голяма част от обществото няма да поддържа интервенция в Украйна. Той играе тази комплицирана игра, тъй като през 2020 година манипулира изборите и откри поддръжка в Путин. Изявленията на Лукашенко са, че офанзивите идват от НАТО, добави Тагарев. 

В интерес на Русия е да има закъснение на бойните дейности, с цел да активизира силите си на фронта. Украинската войска получава задоволително помощ, с цел да генерира ефикасни бойни дейности и през зимния сезон, означи още специалистът. 

Според журналиста Александър Велев България играе на гоненица по въпроса за предоставяне на оръжия за Украйна. 

Наше оръжие в Украйна има, само че то е обещано по други пътища – през Полша и други Източноевропейски страни, сподели още той. 

По думите му всички страни приказват намерено за оръжията, които дават на Украйна, до момента в който България засекретява описите. 

Не имам вяра Лукашенко да се включи. Това, че Путин е притиснат го кара да търси съдружници. Лукашенко може да се усеща заставен да помогне, тъй като след изборите Путин го остави на власт, уточни още Велев.

Познавайки българската държавна администрация, администрацията на Министерство на защитата и Българската войска съм уверен, че няма оръжие, което да е тръгнало към Украйна. Това разяснява военният екперт Владимир Миленски. 

Според него фотографията с военния ни министър Димитър Стоянов я пуска Украйна, тъй като желае да покаже политическата помощ, която получава.

Путин отива при Лукашенко, което приказва за уязвимост от страна на Русия. Потенциал за разкриване на втори фронт за блокиране на украински сили на север има. Това значи намаляване на украинските сили на изток, добави Миленски.  

Според него Русия организира последваща вълна на готовност. 
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР