Infinity Ward спазиха обещанието си и ни представиха първия трейлър

...
Infinity Ward спазиха обещанието си и ни представиха първия трейлър
Коментари Харесай

Metallica и здрав екшън: Излезе премиерното видео към Call of Duty: Modern Warfare 2

Infinity Ward съблюдаваха обещанието си и ни показаха първия филмов откъс на Call of Duty: Modern Warfare 2. Както може и да се чака видеото несъмнено впечатлява, представяйки ни, както геймплей фрагменти, по този начин и кътсцени на фона на Whenever I May Roam на безконечните Metallica.

Видеото ни показва познатата на феновете на първия Modern Warfare Task Force 141, като това, което виждате е част от сингъл акцията в играта. Очаква се да научим повече за играта и да забележим повече геймплей по време на Summer Game Fest, който започва тази седмица.

Infinity ни показват съществени местоположения и дават къс взор към историята и средата – въздушен и наземен пердах, както и борби в морето – всичко това ще участва в Call of Duty: Modern Warfare 2.

В диалог с IGN, основателите на играта, че играчите ще получат голямо количество нови джаджи, като да вземем за пример особено устройство, произвеждащо електромагнитен сигнал, посредством което ще може да повреждате оборудването на врага и да спирате транспортните им средства. Друга любопитна детайлност, касаеща геймплея се показва във опцията да водите борби под водата, като несъмнено всичко ще е предадено оптимално реалистично. Ще можете да употребявате специфични примамки, когато сте под вода – устройство, което потопено във вода ще имитира плуващ боец.

По отношение на новите режими, Infinity Ward удостоверяват два от тях – Knockout и Prisoner Rescue. Първият ще предложи специфични рундове, в които да покажете силата си, а вторият ще ви показа предизвикването да спасявате пандизчия или да охранявате подобен. И при двата режима, в случай че загубите всичките си съотборници, губите.

Modern Warfare 2 излиза на 28.10.2022 за платформите на PC, PS4, PS5, Xbox One и Xbox Series X/S.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР