Меган Маркъл и принц Хари дадоха основен знак, че може

...
Меган Маркъл и принц Хари дадоха основен знак, че може
Коментари Харесай

Основни признаци, че Меган и Хари са „изпаднали в измама“ и отказват да приемат, че вече не работят като членове на кралското семейство

Меган Маркъл и принц Хари дадоха главен знак, че може да са „ изпаднали в машинация “ и отхвърлят да одобряват те към този момент не са работещи кралски членове, съгласно специалист.

Херцогът и херцогинята на Съсекс позорно напуснаха като работещи кралски членове през 2020 година и Хари беше лишен от няколко кралски функции. Но се счита, че двойката е оставила крал Чарлз и принц Уилям " безусловно гневни " поради неотдавнашното им турне в Нигерия, което някои нарекоха импровизирано кралско турне - и което носеше няколко отличителни белега, че е едно цяло.

Хари и Меган посетиха африканската нация, с цел да популяризират Invictus Games, само че пътуването им през уикенда провокира рецензии. Кралският създател и коментатор Том Куин разкри, че има яд, че речите на Меган и Хари, техните визити и приеми и методът, по който са били третирани, са били „ предопределени да основат усещането, че те към момента са изцяло платени кралски особи “.

Научете повече от последните кралски вести от Mirror

Г-н Куин к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР