Див и жесток бик, който се разпусна на популярен мексикански

...
Див и жесток бик, който се разпусна на популярен мексикански
Коментари Харесай

Разярен бик атакува жена на мексикански плаж, докато туристите крещят от ужас: видео

Див и нечовечен бик, който се разпусна на известен мексикански плаж, атакува жена няколко пъти, до момента в който паникьосани зяпачи крещяха от смут, демонстрира ужасяващо ново видео.

Спиращото сърцето видео, което беше снимано в събота в Кабо Сан Лукас, демонстрира по какъв начин черният звяр се нахвърля и блъска дамата повече от шест пъти, откакто тя се опита да грабнете чантите й от животното. Кабо Сан Лукас е курортен град в южния завършек на мексиканския полуостров Долна Калифорния и е известен измежду туристите.

Видеото първо демонстрира черния звяр под заслон с дамата, която наподобява храни рогатото животно храна от торба и по-късно от сребърна купа.

Диво видео демонстрира разхлабен бик, атакуващ жена в ужасяваща офанзива, до момента в който паникьосани зяпачи крещят от смут, демонстрира ужасяващо ново видео. ( Мария Летисия Монтаньо Касас посредством Storyful)

Облечена в необятна рокля и плажна шапка, дамата наподобява необезпокоявана от заплахите, които крие необикновено мощното...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР