Индийци отново снимат филм в района на Триградското ждрело и

...
Индийци отново снимат филм в района на Триградското ждрело и
Коментари Харесай

Боливуд затваря ждрелото до Триград заради филм

Индийци още веднъж снимат филм в региона на Триградското ждрело и затварят пътя към селото и пещерата Дяволското гърло. Снима се екшън -драмата Shivaay на мегазвездата от Боливуд Аджай Девган, чиято първа част беше снимана в Триградското ждрело през 2016 година

Индийците са отседнали в хотели в Девин и в сряда с полиция заприщили полутунела по пътя Девин - Доспат, покрай Грохотно, с цел да го оборудват за фотоси.

За снимачната активност на екипа в полутунела заяви публично и АПИ. Движението в сектора беше спирано от 12 до 15 часа на шпации от по 15 минути. Те поискали да се спре изцяло придвижването през целия ден от 7 часа до 19 часа през днешния ден, четвъртък, в Триградското ждрело, само че им е отхвърлен подобен огромен откъслек от време поради туристите.

Боливудската звезда Девган е измежду най-богатите боливудски артисти. Той е продуцент, режисьор и играе основната роля в лентата, от която подиуми се снимат и на няколко места у нас. Актьорът си харесал мястото по време на фотоси през 2015 година, когато идва за кино продукция дружно със брачната половинка си Каджол, която също е едно от най-големите имена на Боливуд, както и с друга мегазвезда на Индия Шарук Кан.

Екипът за фотосите на кино лентата на Девган е от над 200 души от разнообразни националности. Лентата споделя за драмата на татко, който избавя отвлеченото си дете. С името на основния воин се прави прилика с господ Шива, само че единствено като метафора. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР