Индийският лекар Каран Радж сподели в TikTok метода 10-3-2-1, който

...
Индийският лекар Каран Радж сподели в TikTok метода 10-3-2-1, който
Коментари Харесай

Направете това и винаги ще спите като къпани

Индийският доктор Каран Радж показа в TikTok метода " 10-3-2-1 ", който оказва помощ за решаването на проблемите със съня.

На първо място, лекарят поучава да спрете да пиете питиета, съдържащи кофеин, 10 часа преди лягане. Според него тъкмо толкоз време е належащо, с цел да се в профил веществото от организма и да се отстрани неговият подтикващ резултат.
 Направете това и за секунди ще разберете дали телефонът ви е хакнат Направете това и за секунди ще разберете дали телефонът ви е хакнат
Ако смятате, че персоналното прилагане на мобилния телефон е единствено на ваше разположение, помислете още веднъж. Досега не е намерено устройство, кое...

" Избягвайте щедро хранене 3 часа преди лягане. Това ще помогне да се избегнат тежестта и образуването на киселини в стомаха ”, изясни Радж.

Няколко часа преди да си легнете е добре да спрете потреблението на алкохол, защото той пречи на така наречен „ бърза фаза на съня ”.

" Спрете да работите 2 часа преди лягане. Това ще ви разреши да се отпуснете ", поучава лекарят.

Радж приканва хората да спрат да употребяват джаджи 1 час преди лягане, защото синята светлина на екраните пречи на производството на мелатонин, който управлява цикъла сън-будност.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР