Имаме всички шансове да се присъединим към Шенген догодина. Това

...
Имаме всички шансове да се присъединим към Шенген догодина. Това
Коментари Харесай

Румен Радев: Имаме всички шансове да се присъединим към Шенген догодина

" Имаме всички шансове да се присъединим към Шенген следващата година. Това зависи само от нас. Нека не политизираме тематиката и да не се употребява за вътрешнопартийни офанзиви ", по този начин президентът Румен Радев разяснява проблема с Шенген от Европейския конгрес в Тирана.
Прочетете още
" Продължаваме старания с Румъния до последния миг. Има наслоени предразсъдъци против България към този момент десетилетия. Те доста мъчно се пречупват и по тази причина ние работим интензивно по всевъзможен начин на дипломацията, само че има работа, която би трябвало да се свърши и в България ", сподели още той. 

На въпрос дали президентът е бил нападнат поради следствието на " Скай нюз " за пукотевица по сирийски мигранти на нашата граница, Радев отговори, че такова нещо няма и всеки, който го нападна знае, че ще отвърне доста съществено. 

" Имаме потрошен автомобил на гранична полиция и ранен български служител на реда, няма доказателства, че са създадени изстрели от български гранични служители на реда към мигранти ", съобщи президентът.

" Аз държа на правилата, да има истина в връзките и България да отстоява своя народен интерес на открито, това постоянно е било мой приоритет ", по този начин Радев отговори на въпрос по отношение на връзките сред него и " Продължаваме промяната ". 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР