"Имам шантав живот. Понякога си мисля, че живея в розово

...
"Имам шантав живот. Понякога си мисля, че живея в розово
Коментари Харесай

Дара призна за пиянско пребиване и изневяра

"Имам чалнат живот. Понякога си мисля, че пребивавам в розово балонче. Нямам досада в всекидневието си. Ако имам свободно време, работя върху себе си, изучавам нови неща ", това показа неотдавна Дара пред Мон Дьо в ефира на Нова тв. Добави обаче и още нещо, което шокира почитателите й!

Изпълнителката заприказва за досада и реши да обръне внезапно плочата с една преживелица от преди време, след която се прибрала напряко... разрушена. Става дума за вманиачен ваучър, на който Дара се пребила толкоз свиреп, че си е направила дискова херния.

Изпълнителката добави още, че в обществото има неверни показа за нея. "Едната е, че съм доста надменна, другата е, че съм супер шашава, хиперактивна. Не е по този начин. Хората ме познават, откогато съм на 17. Няма по какъв начин на 17 един младеж да бъде супер преклонен и да бъде доста добър в час. Аз в никакъв случай не съм била такава ".

Стана ясно още, че предходната година е била много сложна за певицата. "Доста неща ми минават през главата. Как можех по най-хубавия метод да израсна, да стана най-хубавата версия на себе си, но да не изключа нещо инцидентно, всичко да остане както си е, просто да прибавям още неща… Намирането пристигна към края на годината. По-скоро цялата година беше в губене и търсене. През цялото време бях в борба със себе си ", показа тя, без да посочва в конкретика за какви проблеми тъкмо става дума.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР