Имам голямо уважение към теб и всеки, който е на

...
Имам голямо уважение към теб и всеки, който е на
Коментари Харесай

Бойко Борисов и доц. Мангъров - ето как се поздравяват

" Имам огромно почитание към теб и всеки, който е на сходна позиция и лекува хора, се употребява освен с утвърждение и почитание. И не ми е прелестно в общественото пространство да се разделяме по една или друга тематика ". С тези думи министър председателят Бойко Борисов посрещна едно от най-известните имена в региона на епидемиологията и вирусологията в България доцент доктор Атанас Мангъров.
" Макар че ние приказваме за едно и също нещо, и ти го обясняваш по един метод, щабът по различен, само че то е едно и също. Затова аз ти благодаря, че имаме опция да употребяваме всеки разум, с цел да намерим най-правилното решение ", акцентира още министър председателят.
Припомняме, че доцент Мангъров е този, който категорично предизвести няколко пъти следното нещо - с ковид ще се оправим единствено в случай че има задоволително имунитет в обществото, както и че е належащо да стартираме всеобщо тестване, с цел да забележим какво е ситуацията с прекарали и към този момент оздравели заболяването хора т.е. какъв брой от нас към този момент имат имунитет. Мангъров сподели и, че няма метод да стане по този начин, че доста хора да не се " срещнат с вируса " - въпросът е да се управлява болестта, с цел да не стане епидемиологичен гърмеж и да претрупа здравната система.
Каква е фундаменталната разлика във визията на държавното управление т.е. Бойко Борисов и доцент Мангъров - научете ТУК!
Борисов даде обещание, че държавното управление ще се преценява с всяко експертно мнение по тематиката с ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР