Има задържан за произшествието, при което жена беше намерена мъртва

...
Има задържан за произшествието, при което жена беше намерена мъртва
Коментари Харесай

Има задържан по случая с намерената мъртва в пътен банкет жена край Берковица

Има арестуван за произшествието , при което жена беше открита мъртва в пътния прием край Берковица . Това оповестиха от ОДМВР-Монтана.

Припомняме, че за човек, легнал на банкета на път II-81, след разклона от Берковица в посока контролно-пропусквателен пункт „ Чапраза “, евентуално потърпевш вследствие на произшествие.

При направения оглед на местопрестъпление е открито безжизнено тяло на жена , лежаща по очи в десния прием на пътя след разклона от общинския път на Берковица в посока контролно-пропусквателен пункт „ Чапраза “.

По средата на дясната лента в същата посока преди тялото, на към 30 метра е имало разпилени движимости – храна и найлонови пликове. Установена е самоличността на жертвата – 59-годишна жена, живееща в Бързия . Образувано е досъдебно произвеждане.

От извършеното следствие е било изяснено, че закононарушението е било осъществено с лек автомобил „ Опел Корса “ , който е бил открит в гараж в с. Слатина с забележими следи от осъщественото произшествие. Полицейските чиновници са иззели разнообразни материални доказателства, имащи отношение към случая. Констатирано е, че 43-годишен гражданин на Вършец е управлявал колата. Той е бил арестуван за период до 24 часа по ЗМВР в РУ-Берковица. Работата по случая продължава.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР