Има само един дебил в обществото и това е той“,

...
Има само един дебил в обществото и това е той“,
Коментари Харесай

От парламентарната трибуна Марешки заяви: Има само един завършен дебил в обществото

Има единствено един дебил в обществото „ и това е той “, съобщи от парламентарната естрада водачът на партия „ Воля “ Веселин Марешки. „ Всеки един човек, който може да назова българския народ дебилен, за нас е нищо повече от един приключен дебил “, съобщи Веселин Марешки, написа Пик.

Той попита и кои са българските дебили в обществото. В запитването си водачът на " Воля " загатна над 2 милиона български пенсионери, които живеят със междинна пенсия 334 лв.. „ Само пенсионерите са повече от 20 % от тези, които са естествени “, иронично съобщи Марешки във връзка скорошното изявление на Иво Христов, че 80% от популацията са дебили.

„ Това ли са българските дебили? Милион и половина български деца, които вървят на олимпиади “, попита Марешки. Лидерът на „ Воля “ уточни в запитването си още българските преподаватели в университети, детски градини и учебни заведения. Като даде за образец и лекари, които се борят за живота и здравето на техните пациенти. „ Нито българските деца, нито учителите ние не можем да ги оприличим като дебили “, уточни Марешки. Според него оставката на Иво Христов е неизбежна. „ Това е честен акт на Иво Христов дали ще излезе от Народното събрание “, уточни водачът на „ Воля “. От името на партията той изрази вяра, че в Българска социалистическа партия ще вземат решение да се разграничат от Иво Христов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР